Respecteer de koning!' McGregor steelt win moment Nate Diaz MMA Nieuws
MMA Nieuws

Respecteer de koning!' McGregor steelt win moment Nate Diaz

Respecteer de koning!' McGregor steelt win moment Nate Diaz

Conor McGregor probeerde het victorie moment van Nate Diaz tijdens UFC 279 te stelen.
Natuurlijk had McGregor iets te zeggen over Nate Diaz's UFC-exit.

Nate Diaz kwam als beste uit de bus eerder vandaag bij UFC 279. Hij versloeg Tony Ferguson, in een haastig samengestelde wedstrijd. Het was voor Diaz zijn laatste gevecht op zijn contract. De verwachting is nu dat Diaz de bokssport zal betreden.

Op een dag waarop de meesten in de MMA-wereld de prestaties van Diaz vierden, moest iemand anders het helemaal over zichzelf hebben. En je kunt precies raden wie dat was. In een reactie op Diaz's interview over een andere sport willen beoefenen en beter presteren dan Conor McGregor als hij dat doet, sprong de Ier op de Twitter-machine en probeerde de wereld ervan te overtuigen dat hij 'de koning' is.

Conor McGregor: Ah, kom op, ik ben absoluut de beste. En met zoveel kwaliteit. Dit is nog nooit eerder gezien wat ik doe man. Alsjeblieft, je bent niets zonder mij. Respect, alstublieft", schreef McGregor. Ik zou zonder meer in elkaar slaan. En Tony makkelijk. Ik zou Tony doormidden hebben gezaagd. Respecteer de koning."

Respecteer mij

De vete van Diaz en McGregor zal de geschiedenis ingaan als een van de best herinnerde rivaliteiten in de MMA-geschiedenis. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst op UFC 196 in 2016. Diaz versloeg McGregor in dat gevecht en gaf McGregor zijn allereerste verlies in de UFC Octagon.

Een rematch werd minder dan drie maanden later geboekt. McGregor won dat gevecht bij meerderheid van stemmen. Sindsdien plagen de twee elkaar over een trilogie gevecht dat op dit moment onvermijdelijk aanvoelt, zij het overbodig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws