Rentree McGregor geen prioriteit voor UFC-baas MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rentree McGregor geen prioriteit voor UFC-baas

Rentree McGregor geen prioriteit voor UFC-baas

Dana White onthult dat UFC nog niet is begonnen met het plannen van de terugkeer van Conor McGregor. Oud-rivaal Nate Diaz lijkt de voorkeur te genieten.

UFC-chef Dana White heeft fans een worst voor gehouden, met de mogelijkheid van een epische trilogie-clash tussen McGregor en zijn oude rivaal Nate Diaz. Diaz heeft naar verluidt onlangs een nieuw contract getekend met White's organisatie. White werd ondervraagd of dat een nieuwe ontmoeting met McGregor zou kunnen omvatten.

,,Het zou kunnen. Ik denk dat Conor in de zomer terug zal zijn. Maar ik weet het niet zeker. Het hangt af van hoe zijn been geneest", zei White. ,,Er zijn een miljoen dingen die tussen nu en dan kunnen gebeuren. Zelfs speculeren is dom. Daar ben ik mee gestopt. "

Perfecte manier

,,Als McGregor contact met me opneemt en me vertelt dat hij klaar is om voor 100% te gaan trainen, dan gaan we praten over wat er mogelijk is voor Conor." McGregor en Diaz vochten in 2016 in twee epische gevechten, met elk één overwinning op hun naam.

En derde gevecht zou de perfecte manier zijn om eindelijk een rivaliteit te beslechten, die zeker de geschiedenis van de UFC zal ingaan. Omdat McGregor's laatste gevecht tegen Poirier ook een trilogie was, zou de Ier de volgende keer weer voor hetzelfde kunnen kiezen. Echter is het voor de UFC geen prio.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws