Rentree McGregor geen prioriteit voor UFC-baas
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Rentree McGregor geen prioriteit voor UFC-baas

Rentree McGregor geen prioriteit voor UFC-baas

Rentree Conor McGregor geen prioriteit voor UFC-baas

Dana White onthult dat UFC nog niet is begonnen met het plannen van de terugkeer van Conor McGregor. Oud-rivaal Nate Diaz lijkt de voorkeur te genieten.

UFC-chef Dana White heeft fans een worst voor gehouden, met de mogelijkheid van een epische trilogie-clash tussen McGregor en zijn oude rivaal Nate Diaz. Diaz heeft naar verluidt onlangs een nieuw contract getekend met White’s organisatie. White werd ondervraagd of dat een nieuwe ontmoeting met McGregor zou kunnen omvatten.

,,Het zou kunnen. Ik denk dat Conor in de zomer terug zal zijn. Maar ik weet het niet zeker. Het hangt af van hoe zijn been geneest”, zei White. ,,Er zijn een miljoen dingen die tussen nu en dan kunnen gebeuren. Zelfs speculeren is dom. Daar ben ik mee gestopt. “

Perfecte manier

,,Als McGregor contact met me opneemt en me vertelt dat hij klaar is om voor 100% te gaan trainen, dan gaan we praten over wat er mogelijk is voor Conor.” McGregor en Diaz vochten in 2016 in twee epische gevechten, met elk één overwinning op hun naam.

En derde gevecht zou de perfecte manier zijn om eindelijk een rivaliteit te beslechten, die zeker de geschiedenis van de UFC zal ingaan. Omdat McGregor’s laatste gevecht tegen Poirier ook een trilogie was, zou de Ier de volgende keer weer voor hetzelfde kunnen kiezen. Echter is het voor de UFC geen prio.

Bekijk ook

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?'

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! ‘Knokken of niet?’

De inmiddels ex UFC-vechter Nate Diaz...

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'

Oud-Bokser maait 15 man neer! ‘Actieheld’ (video)

Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Terwijl de oorlog in Oekraïne aan de gang is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page