Rematch Holly Holm en Raquel Pennington tijdens UFC 243 Nieuws
Nieuws

Rematch Holly Holm en Raquel Pennington tijdens UFC 243

Rematch Holly Holm en Raquel Pennington tijdens UFC 243
Rematch Holly Holm en Raquel Pennington tijdens UFC 243

Holly Holm keert terug voor een rematch tegen een bekende vijand.

Holm (12-5 MMA, 5-5 UFC) is klaar om het terug te keren tegen Raquel Pennington (10-7 MMA, 7-4 UFC) in een bantamgewicht-wedstrijd voor dames tijdens het UFC 243-evenement, dat plaatsvindt in Melbourne, Australië in oktober , waar ze bijna vier jaar geleden Rousey versloeg om goud te claimen op UFC 193.

Bewijs je maar

Holm, 37, verspilt geen tijd, na haar verlies in het titelgevecht tegen Amanda Nunes op UFC 239 in maart. UFC-president Dana White vroeg zich af of de voormalige bantamgewicht-titelhouder nog iets te bewijzen had nadat zij de titel niet had teruggekregen, maar Holm stond erop dat ze nog een kans kreeg.

ZIE OOK>> Amanda Nunes te sterk voor Holly Holm

Ze krijgt de kans om zichzelf te bewijzen in de rematch met Pennington, 30, tijdens UFC 184 stonden beide dames al eens tegenover elkaar, met Holm als winnaar. Pennington boekte recent een overwinning op Irene Aldana tijdens UFC op ESFC 4 in Juli. Dit gevecht doorbraak eerdere verliezen tegen Nunes en de Nederlandse Germaine de Randamie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws