Reinier De Ridder wil knokken: 'Waar zijn de tegenstanders?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Reinier De Ridder wil knokken: 'Waar zijn de tegenstanders?'

Reinier De Ridder wil knokken: 'Waar zijn de tegenstanders?'

Reinier de Ridder is op dit moment een van de meest spraakmakende atleten in de MMA-wereld. De Nederlander is klaar met praten en wil dat woorden omgezet worden in actie. Een derde ONE titel is zijn doel maar waar blijft de tegenstander.

De Nederlander houdt twee wereldtitels bij ONE Championship, zowel het middengewicht als het halfzwaargewicht goud heeft De Ridder op zak. Tot twee keer toe versloeg de Ridder de Birmees Aung La "The Burmese Python" N Sang, die als onverslaanbaar werd gezien.

Nog een gevecht met de Birmees ziet de Nederlander niet zitten. In een interview op de website van ONE zegt de Ridder toe te zijn aan nieuwe tegenstanders. ,,Ik wil actief zijn. Ik wil niet te lang wachten, dus elke drie maanden op de wachtbank", aldus de Ridder.

Geen probleem

Na zijn laatste gevecht met de Birmees daagde De Ridder, Brandon Vera uit. Echter werd deze verwoestend verslagen door Arjan Bhullar hem voor de ONE zwaar4gewicht titel. De Nederlander wil geschiedenis schrijven en ook die titel op zijn naam zetten. Op de vraag of hij Bhullar wil bevechten zegt de Nederlander daar geen problemen mee te hebben, echter lijkt Bhullar hem te ontlopen.

,,Dat is een kans om geschiedenis voor mij te schrijven, en daar zou ik echt van houden. Ik heb gezegd dat ik het wil. Arjan heeft gezegd dat hij het online wil, maar offline is hij niet zo geïnteresseerd. Dus ik zie het in de nabije toekomst niet gebeuren. Maar misschien zal iemand hem ooit verslaan en zal ik tegen de volgende kampioen vechten als hij niet geïnteresseerd is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws