Reinier De Ridder wil knokken: 'Waar zijn de tegenstanders?'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Reinier De Ridder wil knokken: ‘Waar zijn de tegenstanders?’

Reinier De Ridder wil knokken: ‘Waar zijn de tegenstanders?’

Nederlander De Ridder wil knokken: 'Waar zijn de tegenstanders?'

Reinier de Ridder is op dit moment een van de meest spraakmakende atleten in de MMA-wereld. De Nederlander is klaar met praten en wil dat woorden omgezet worden in actie. Een derde ONE titel is zijn doel maar waar blijft de tegenstander.

De Nederlander houdt twee wereldtitels bij ONE Championship, zowel het middengewicht als het halfzwaargewicht goud heeft De Ridder op zak. Tot twee keer toe versloeg de Ridder de Birmees Aung La “The Burmese Python” N Sang, die als onverslaanbaar werd gezien.

Nog een gevecht met de Birmees ziet de Nederlander niet zitten. In een interview op de website van ONE zegt de Ridder toe te zijn aan nieuwe tegenstanders. ,,Ik wil actief zijn. Ik wil niet te lang wachten, dus elke drie maanden op de wachtbank”, aldus de Ridder.

Geen probleem

Na zijn laatste gevecht met de Birmees daagde De Ridder, Brandon Vera uit. Echter werd deze verwoestend verslagen door Arjan Bhullar hem voor de ONE zwaar4gewicht titel. De Nederlander wil geschiedenis schrijven en ook die titel op zijn naam zetten. Op de vraag of hij Bhullar wil bevechten zegt de Nederlander daar geen problemen mee te hebben, echter lijkt Bhullar hem te ontlopen.

,,Dat is een kans om geschiedenis voor mij te schrijven, en daar zou ik echt van houden. Ik heb gezegd dat ik het wil. Arjan heeft gezegd dat hij het online wil, maar offline is hij niet zo geïnteresseerd. Dus ik zie het in de nabije toekomst niet gebeuren. Maar misschien zal iemand hem ooit verslaan en zal ik tegen de volgende kampioen vechten als hij niet geïnteresseerd is.”

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page