Spoedje: Reinier De Ridder gaat voor 2e ONE wereldtitel Nieuws
Nieuws

Spoedje: Reinier De Ridder gaat voor 2e ONE wereldtitel

Spoedje: Reinier De Ridder gaat voor 2e ONE wereldtitel

Reinier de Ridder krijgt een tweede wereldtitelgevecht in zijn schoot geworpen. De Nederlander treft op 28 april kampioen Aung La Nsang, in een licht zwaargewicht titelgevecht. De Ridder versloeg de Birmees eerder al voor de middengewicht ONE Championship titel.

Nederlander de Ridder valt in voor Vitaly Bigdash die van de ONE on TNT Part IV-kaart is gehaald. La Nsang is de regerend licht-zwaargewicht kampioen, terwijl de Ridder de middengewicht titel in bezit heeft. De twee mannen ontmoetten elkaar op ONE: ‘Inside the Matrix’ vorig jaar.

Grote kans

Het gevecht van vorig jaar veroorzaakte nogal wat commotie aangezien de fans van de Birmees het verlies van hun idool niet goed konden verkroppen. De beledigingen en bedreigingen waren dan ook niet van de lucht op social media.

Het gevecht tussen de Ridder en La Nsang waar de Nederlander de kans heeft, de eerste vechter uit ons land te zijn die twee wereldtitels in bezit kan krijgen bij de Aziatische grootmacht ONE, zal live te volgen zijn via het YouTube kanaal van ONE.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws