Ongeslagen MMA-koning De Ridder treft Malykhin in titelgevecht! Kampioenenstrijd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ongeslagen MMA-koning De Ridder treft Malykhin in titelgevecht! Kampioenenstrijd

Ongeslagen MMA-koning De Ridder treft Malykhin in titelgevecht! Kampioenenstrijd

Reinier de Ridder treft Anatoly Malykhin in titelverdediging! Champ vs Champ

Reinier de Ridder ONE Championship tweedivisie koning treft Anatoly Malykhin op 2 december tijdens ONE op Prime Video 5. De Ridder al zijn lichtzwaargewicht titel verdedigen tegen de Rus.

Nederlander De Ridder staat voor zijn grootste test tot nu toe als interim-wereldkampioen zwaargewicht Anatoly Malykhin naar licht zwaargewicht afzakt. Deze zal proberen de ONE FC licht-zwaargewicht titel van de Ridder af te pakken in de headliner van ONE op Prime Video 5.

De Ridder is in het bezit van zowel de ONE middengewicht als licht zwaargewicht wereldkampioenschappen en is tot nu toe niet te stoppen in zijn MMA-carrière. “The Dutch Knight” bezit een smetteloos 16-0-record, waaronder zeven opeenvolgende winsten waarvan vier wereldtitel overwinningen.

Op jacht

Een BJJ en judo zwarte band, heeft De Ridder zijn elite worstelen gebruikt om iedereen op zijn pad te verslaan. Inclusief voormalig twee-divisie titelhouder Aung La N Sang, regerend weltergewicht koning Kiamrian Abbasov, en voormalig middengewicht heerser Vitaly Bigddash. Dit wordt zijn eerste verdediging van de licht zwaargewicht kroon na een paar succesvolle verdedigingen bij middengewicht.

Ondertussen hoopte Malykhin de interim kampioen op een verenigingsgevecht met ONE zwaargewicht kampioen Arjan Bhullar. Maar nadat hun voorgestelde gevecht in september niet doorging, is de Rus nu op jacht naar De Ridder. “Sladkiy” is ook ongeslagen met 11-0 en gaat terug naar licht zwaargewicht om op jacht te gaan naar goud in een tweede divisie.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page