Reinier de Ridder pakt met submission overwinning plek 1 van de ONE Championship top 5 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Reinier de Ridder pakt met submission overwinning plek 1 van de ONE Championship top 5

Reinier de Ridder pakt met submission overwinning plek 1 van de ONE Championship top 5

Reinier de Ridder neemt plek 1 in van de top vijf beste MMA-vechters van ONE Championship. De vechter uit Breda imponeerde met zijn winst op voormalige kampioen Aung La N Sang afgelopen oktober.

Met de winst op Aung La N Sang veroverd De Ridder de ONE Middengewicht titel en de nummer 1 plek voor de beste submissie. Zijn overwinning schokte vooral de fans van de Birmees die dan ook op social media negatief reageerde.

De reden was dat de Nederlander zijn tegenstander op de grond in een verrassing aanval versloeg. De Ridder stelde met de overwinning de eerste ONE Championship MMA titel voor Nederland veilig.

Indrukwekkende winst

De Ridder verpletterde aanvankelijk de kaak van de regerende koning met een wurggreep. Hij hield de druk hoog totdat zijn onderarm onder de kin gleed en in de perfecte positie gleed waardoor de Birmees gedwongen werd af te tikken.

Met zijn benoeming voor de beste submissie laat de Ridder vechters als Iuri Lapicus, Lito “Thunder Kid” Adiwang, Eko Roni Saputra en Fabricio “Wonder Boy” Andrade achter zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws