Reinier de Ridder pakt met submission overwinning plek 1 van de ONE Championship top 5 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Reinier de Ridder pakt met submission overwinning plek 1 van de ONE Championship top 5

Reinier de Ridder pakt met submission overwinning plek 1 van de ONE Championship top 5

MMA-vechter Reinier de Ridder pakt plek 1 voor de beste submissie overwinning
Reinier de Ridder (rechts)

Reinier de Ridder neemt plek 1 in van de top vijf beste MMA-vechters van ONE Championship. De vechter uit Breda imponeerde met zijn winst op voormalige kampioen Aung La N Sang afgelopen oktober.

Met de winst op Aung La N Sang veroverd De Ridder de ONE Middengewicht titel en de nummer 1 plek voor de beste submissie. Zijn overwinning schokte vooral de fans van de Birmees die dan ook op social media negatief reageerde.

De reden was dat de Nederlander zijn tegenstander op de grond in een verrassing aanval versloeg. De Ridder stelde met de overwinning de eerste ONE Championship MMA titel voor Nederland veilig.

Indrukwekkende winst

De Ridder verpletterde aanvankelijk de kaak van de regerende koning met een wurggreep. Hij hield de druk hoog totdat zijn onderarm onder de kin gleed en in de perfecte positie gleed waardoor de Birmees gedwongen werd af te tikken.

Met zijn benoeming voor de beste submissie laat de Ridder vechters als Iuri Lapicus, Lito “Thunder Kid” Adiwang, Eko Roni Saputra en Fabricio “Wonder Boy” Andrade achter zich.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page