Reinier De Ridder heeft zijn oog op de ONE FC Wereldtitel Nieuws
Nieuws

Reinier De Ridder heeft zijn oog op de ONE FC Wereldtitel

Reinier De Ridder heeft zijn oog op de ONE FC Wereldtitel
Reinier De Ridder heeft zijn oog op de ONE FC Wereldtitel

Reinier De Ridder had zijn zwaarste test tot op heden afgelopen zaterdag, 15 juni bij ONE Championship.

Na zijn glorieuze overwinning wil hij gaan voor het ONE middengewicht Wereldkampioenschap. De Ridder breidde zijn ongeslagen record uit naar 11-0 met het verslaan van Gilberto Galvao met een tweede ronde knock-out.

Na een snelle overwinning in zijn ONE-debuut, wilde De Ridder de andere facetten van zijn spel laten zien, en zijn goed afgeronde prestaties lieten er geen twijfel over bestaan ​​dat hij klaar is voor de grootste namen van zijn divisie.

De wereldtitel in zicht

"Ik moet met ONE praten, maar ik wil weten wat er speelt met de Wereldtitel," zegt hij. De Ridder weet dat de topprijs van zijn sport binnen handbereik ligt, dus hij wil ervoor zorgen dat zijn volgende stap hem dichter bij zijn doel brengt. "Het zou leuk zijn om actief te blijven, maar ik moet de opties afwegen. "

ZIE OOK>> Reinier de Ridder pakt tweede winst bij ONE Championship

"Ik moet ook met mijn team praten en zien wat ze denken. Ik zal moeten praten met ONE, mijn team en mijn management en ik weet zeker dat we de perfecte tegenstander zullen vinden en het opnieuw doen! " De ridder heeft bewezen bij de elite van de middengewicht divisie zijn plek te hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws