Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Redenen waarom je UFC 237 niet mag missen

Redenen waarom je UFC 237 niet mag missen

De Jeunesse Arena in Rio de Janeiro, Brazilië zal 11 mei als achtergrond dienen voor UFC 237.

De wereldleider in mixed martial arts (MMA) gaat terug naar waar het allemaal begon. en het is een event die je absoluut niet mag missen. Er staan een aantal steve partijen op het programma.

UFC-veteraan Jose Aldo neemt het op tegen de iets jongere maar extreem hongerige Alexander Volkanovski in een lichtgewicht wedstrijd. Aldo vecht in zijn geboorteland, met de berichten dat Aldo na dit weekend misschien niet meer tot 2021 terugkeert, is dit wellicht tot dan de laatste kans.

Legende tegenover nieuw bloed

Het co-main-evenement van de UFC 237 kaart bevat Jared Cannonier vs. Anderson Silva. Zal Cannonier zal een stap dichterbij komen om een ​middengewicht gevaar te worden, of zal Silva zijn eerste overwinning in meer dan twee jaar halen.

De jongste regerende UFC-kampioen, Rose Namajunas verdedigt haar titel tegen Jessica Andrade, een Braziliaanse. De enige andere vrouwenkampioen die zelfs dat probeerde, was Ronda Rousey bij UFC 190 tegen Bethe Correia. Namajunas lijkt bijna onverslaanbaar gekeken vanaf het moment dat ze drie opeenvolgende en zes van haar laatste zeven partijen won.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator