Redenen waarom je UFC 237 niet mag missen Nieuws
Nieuws

Redenen waarom je UFC 237 niet mag missen

Redenen waarom je UFC 237 niet mag missen
Redenen waarom je UFC 237 niet mag missen

De Jeunesse Arena in Rio de Janeiro, Brazilië zal 11 mei als achtergrond dienen voor UFC 237.

De wereldleider in mixed martial arts (MMA) gaat terug naar waar het allemaal begon. en het is een event die je absoluut niet mag missen. Er staan een aantal steve partijen op het programma.

UFC-veteraan Jose Aldo neemt het op tegen de iets jongere maar extreem hongerige Alexander Volkanovski in een lichtgewicht wedstrijd. Aldo vecht in zijn geboorteland, met de berichten dat Aldo na dit weekend misschien niet meer tot 2021 terugkeert, is dit wellicht tot dan de laatste kans.

Legende tegenover nieuw bloed

Het co-main-evenement van de UFC 237 kaart bevat Jared Cannonier vs. Anderson Silva. Zal Cannonier zal een stap dichterbij komen om een ​middengewicht gevaar te worden, of zal Silva zijn eerste overwinning in meer dan twee jaar halen.

De jongste regerende UFC-kampioen, Rose Namajunas verdedigt haar titel tegen Jessica Andrade, een Braziliaanse. De enige andere vrouwenkampioen die zelfs dat probeerde, was Ronda Rousey bij UFC 190 tegen Bethe Correia. Namajunas lijkt bijna onverslaanbaar gekeken vanaf het moment dat ze drie opeenvolgende en zes van haar laatste zeven partijen won.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws