Real Madrid Star Benzema wil overstap naar MMA-vechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

Real Madrid Star Benzema wil overstap naar MMA-vechten

Real Madrid Star Benzema wil overstap naar MMA-vechten
Real Madrid Star Benzema wil overstap naar MMA-vechten

Real Madrid-spits Karim Benzema lijkt door te gaan met een andere sport. Na zijn carrière in het voetbal wil hij MMA-vechten. En is hij een enorme kickboks fan.

Met het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus, kreeg Real Madrid-spits Karim Benzema de taak om de frontlinie te leiden en de Fransman heeft niet teleurgesteld.

Na als tweede te zijn geëindigd in de Pichichi-race achter Barcelona-aas Lionel Messi, staat Benzema als de meest vertrouwde man voor Zinedine Zidane. Hoewel hij nog een paar jaar op topniveau te spelen heeft, heeft de spits al een andere sport in zicht MMA.

Keuze maken voor de UFC

Benzema is een grote fan van vechtsporten, met name MMA. Met dit in gedachten, vroeg de Franse kickbokser Fouad Ezbiri aan Benzema tijdens een interview, of hij plannen had om in de ring te stappen. En vechten bij de UFC lijkt hem wel wat.

[wpViralQuiz id=40341]

De spits van Real Madrid verklaarde dat hij gek is op vechtsporten. Hij vertelde verder dat hij in het verleden met Ezbiri heeft getraind en dat hij dat opnieuw zou doen. Benzema suggereerde het idee om voor een periode van zes maanden met de bokser te trainen, waarna deze zal beslissen of de Franse spits in de UFC-ring mag stappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws