Razende Pedro maakt 'KO' rentree: '4 jaar op reservebank' (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Razende Pedro maakt ‘KO’ rentree: ‘4 jaar op reservebank’ (video)

Razende Pedro maakt ‘KO’ rentree: ‘4 jaar op reservebank’ (video)

Razende Pedro maakt knock-out rentree na 4 jaar reservebank (video)

Tyson Pedro keerde terug na vier jaar op de reservebank en scoorde eerder vandaag een geweldige knock-out in de eerste ronde tijdens de Fight Night-show van de UFC. Deze vond plaats de UFC Apex, in Las Vegas.

Talloze blessures verhinderden de Australische vechter Tyson Pedro te vechten sinds december 2018. Voordat hij dit weekend tegen Ike Villanueva vocht, had Pedro niet meer gewonnen sinds een overwinning op Saparbek Safarov op UFC 221.

Langetijd afwezig

Pedro leed vervolgens een aantal verliezen tegen Ovince Saint Preux (armbar) en Mauricio Rua (knock-out). Maar afgelppen nacht zorgde Pedro ervoor dat hij met een knal terugkeerde naar de Octagon.

Hij scoorde maar liefst 75% van zijn 29 stoten allemaal als significant beschouwd door de officiële UFC-statistieken. Pedro vocht alsof hij een zwak punt in Villanueva had gevonden. De afwerking reeks werd opgezet met een beentrap die zo nauwkeurig en krachtig landde dat Villanueva op de grond terecht kwam.

Villanueva was bijna weerloos tegen een razende Pedro die staking na slag op de neergehaalde tegenstander afvuurde totdat scheidsrechter Mark Smith genoeg had gezien.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page