Rake klap! Nate Diaz slaat lastige kerel na UFC 281 event | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rake klap! Nate Diaz slaat lastige kerel na UFC 281 event | video

Rake klap! Nate Diaz slaat lastige kerel na UFC 281 event | video

Nate Diaz en Dillon Danis waren eerder vandaag betrokken bij fysieke woordenwisseling na het UFC 281 event in Madison Square Garden, New York. Diaz gaf een lastige kerel een bitchslap in het gezicht.

Voormalig UFC vechter Nate Diaz lijkt zich op de warmen voor een slap contest met het slaan van een irritant mannetje. UFC vechtbaas Dana White kondigde recent aan in de slap fighting business te gaan en Diaz zou er perfect bij passen.

Diaz vocht met succes zijn UFC-contract uit met een overwinning op Tony Ferguson bij UFC 279. Na de overwinning hintte Diaz op een mogelijke overstap naar boksen, naast verschillende andere inspanningen die hij wil ondernemen.

Geraakt of niet

Dillon Danis kreeg bekendheid toen hij Conor McGregor hielp zich voor te bereiden op zijn rematch tegen Diaz tijdens UFC 202. Diaz zag het als een verraderlijke zet van Danis, aangezien zijn landgenoot besloot de Ier te helpen.

In videoclips die worden gedeeld door Twitter-gebruikers, is te zien hoe Diaz een van Dannis' teamgenoten een klap geeft en een vechtpartij veroorzaakt. Het is onduidelijk of Diaz iets op Dannis heeft weten te landen voordat de situatie uiteindelijk de-escaleerde doordat McGregor's manager en zakenpartner Audie Attar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws