Rafael Lovato Jr duidelijk over rematch met Gegard Mousasi Nieuws
Nieuws

Rafael Lovato Jr duidelijk over rematch met Gegard Mousasi

Rafael Lovato Jr duidelijk over rematch met Gegard Mousasi
Rafael Lovato Jr duidelijk over rematch met Gegard Mousasi

Hij versloeg zaterdag Gegard Mousasi om de nieuwe Bellator middengewicht kampioen te worden, Rafael Lovato Jr.

Direct na de wedstrijd was het al duidelijk dat Mousasi een snelle rematch wil om de titel terug te winnen. Tijdens de persconferentie na de wedstrijd sprak Lovato Jr over een eventuele herkansing met Mousasi.

"Het is moeilijk onder woorden te brengen", vertelde hij verslaggevers. Het is echt mijn levenswerk, ik droomde ervan op deze manier. Ik vertelde mezelf backstage dat dit mijn meesterwerk zou zijn. "

Ik was de underdog

Over het feit dat Mousasi een rematch wil zei Lovato Jr: "Ik snap dat wel, Mousasi heeft zeker zeven maanden getraind en dan neem ik als underdog zijn titel af. Ik ga eerst op vakantie en dan zien we wel. "

ZIE OOK>> Gegard Mousasi verliest Bellator titel aan Rafael Lovato JR

Scott Coker de grote baas van Bellator heeft naar verluidt al toegezegd dat Mousasi een herkansing zal krijgen op de titel die hij jaren in bezit had. Deze kans zal Mousasi zeker niet aan zich voorbij laten gaan en proberen de titel mee naar Nederland te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws