? Psychopaat: Middelvinger komt MMA-vechter duur te staan MMA Nieuws
MMA Nieuws

? Psychopaat: Middelvinger komt MMA-vechter duur te staan

? Psychopaat: Middelvinger komt MMA-vechter duur te staan

MMA-vechter Vaso Bakočević wint met de dag aan populariteit. Maar wanneer hij zijn middelvinger opsteekt naar de camera is dat een slecht voorteken.

De Russisch-Montenegrijnse MMA-vechter Vaso Bakočević die de bijnaam Psychopaat heeft, staat bekend om zijn 'schijt aan alles' mentaliteit. In zijn gevecht tegen Ivica 'Terror' Trušček stak hij dan ook zijn middelvinger op.

Bakočević, die een flink record heeft aan MMA-gevechten moest een toontje lager zingen tegen Trušček. Laatst genoemde komt over als een rustige vechter zonder veel poespas.

Respect

Echter Trušček domineerde Bakočević, op alle mogelijke manieren en regeerde soeverein over de kooi. Voordat hij zijn werk door een verwurging beëindigde, en de titel van de meest kwaadaardige man op de Balkan won.

Trušček had de middelvinger van Bakočević niet meegekregen in de hitte van de strijd. En zoals het echte vechters betaamt, toonden Bakočević en Trušček na de partij veel respect naar elkaar. Of Bakočević ooit nog een middelvinger opsteekt blijft de vraag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws