🎥 Psychopaat: Middelvinger komt MMA-vechter duur te staan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 Psychopaat: Middelvinger komt MMA-vechter duur te staan

🎥 Psychopaat: Middelvinger komt MMA-vechter duur te staan

MMA-vechter Vaso Bakočević wint met de dag aan populariteit. Maar wanneer hij zijn middelvinger opsteekt naar de camera is dat een slecht voorteken.

De Russisch-Montenegrijnse MMA-vechter Vaso Bakočević die de bijnaam Psychopaat heeft, staat bekend om zijn ‘schijt aan alles’ mentaliteit. In zijn gevecht tegen Ivica ‘Terror’ Trušček stak hij dan ook zijn middelvinger op.

Bakočević, die een flink record heeft aan MMA-gevechten moest een toontje lager zingen tegen Trušček. Laatst genoemde komt over als een rustige vechter zonder veel poespas.

Respect

Echter Trušček domineerde Bakočević, op alle mogelijke manieren en regeerde soeverein over de kooi. Voordat hij zijn werk door een verwurging beëindigde, en de titel van de meest kwaadaardige man op de Balkan won.

Trušček had de middelvinger van Bakočević niet meegekregen in de hitte van de strijd. En zoals het echte vechters betaamt, toonden Bakočević en Trušček na de partij veel respect naar elkaar. Of Bakočević ooit nog een middelvinger opsteekt blijft de vraag.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page