Protest: Volkan Oezdemir oneens met uitslag UFC London Nieuws
Nieuws

Protest: Volkan Oezdemir oneens met uitslag UFC London

Protest: Volkan Oezdemir oneens met uitslag UFC London
Protest: Volkan Oezdemir oneens met uitslag UFC London

Op zaterdagavond stonden Dominick Reyes en Volkan Oezdemir tegen over elkaar tijdens UFC Londen. Oezedemir verloor maar tekende protest aan tegen de uitslag.

Na drie zeer omstreden actierondes, werd Dominick Reyes uitgeroepen tot winnaar door een split decision. Toch was niet iedereen het eens met het vonnis van de jury. Volkan Oezdemir zelf, niet verwonderlijk, voelt dat ze een fout hebben gemaakt.

"Ik was de betere man vanavond, en helaas zagen de juryleden het niet op die manier", voegde hij eraan toe," vertelde Oezdemir. "Misschien had ik iets meer moeten produceren, maar ik heb duidelijk het gevecht gewonnen. "

Absoluut niet blij

Hoewel Volkan Oezdemir niet blij was met de manier waarop dingen in Londen zich ontvouwden, had hij wel wat lof voor Dominick Reyes, die hij erkent als een solide tegenstander.

LEES OOK: Dominick Reyes verslaat Volkan Oezdemir in Londen

"Ik denk dat hij goed was, maar ik denk niet dat hij zo goed was als andere mensen tegen wie ik heb gevochten. Maar aan het einde van de dag slaagde hij voor de test," zei Oezdemir.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws