PROTEST: UFC'er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PROTEST: UFC’er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd

PROTEST: UFC’er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd

Ovince Saint Preux gaat in beroep tegen zijn verlies op UFC Vegas 30 afgelopen nacht tegen Tanner Boser. De UFC’er claimt dat Boser een controversiële greep uitvoerde vóór de knock-out die Saint Pruex voor de kiezen kreeg.

Na het gevecht bevestigde Saint Preux dat hij in beroep zou gaan tegen het resultaat van het gevecht. Volgens hem maakte scheidsrechter Jason Herzog een beoordelingsfout, toen de scheidsrechter naar verluidt zijn hand op de rug van Saint Preux legde. Waardoor Saint Preux kort het gevecht onderbrak en vervolgens verloor door een brute knock-out.

No contest

,,Ik voelde dat de scheids zijn hand op mijn rug legde, wat alleen wordt gedaan om de actie te pauzeren of een finish af te kondigen. Ik pauzeerde even en toen keerde het tij. We zullen protesteren en om een ​​no-contest verzoeken’, zei OSP in zijn verklaring.

Het zal interessant zijn om te zien wat er gebeurt met het beroep vanSaint Preux bij de Nevada Athletic Commission met betrekking tot het beëindigen van dit gevecht. Meestal lijken protesten niet te werken, Saint Preux promoveerde last minute naar zwaargewicht voor het gevecht tegen Boser en vecht normaliter een gewichtsklassen lager.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page