PROTEST: UFC'er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PROTEST: UFC’er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd

PROTEST: UFC’er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd

Ovince Saint Preux gaat in beroep tegen zijn verlies op UFC Vegas 30 afgelopen nacht tegen Tanner Boser. De UFC’er claimt dat Boser een controversiële greep uitvoerde vóór de knock-out die Saint Pruex voor de kiezen kreeg.

Na het gevecht bevestigde Saint Preux dat hij in beroep zou gaan tegen het resultaat van het gevecht. Volgens hem maakte scheidsrechter Jason Herzog een beoordelingsfout, toen de scheidsrechter naar verluidt zijn hand op de rug van Saint Preux legde. Waardoor Saint Preux kort het gevecht onderbrak en vervolgens verloor door een brute knock-out.

No contest

,,Ik voelde dat de scheids zijn hand op mijn rug legde, wat alleen wordt gedaan om de actie te pauzeren of een finish af te kondigen. Ik pauzeerde even en toen keerde het tij. We zullen protesteren en om een ​​no-contest verzoeken’, zei OSP in zijn verklaring.

Het zal interessant zijn om te zien wat er gebeurt met het beroep vanSaint Preux bij de Nevada Athletic Commission met betrekking tot het beëindigen van dit gevecht. Meestal lijken protesten niet te werken, Saint Preux promoveerde last minute naar zwaargewicht voor het gevecht tegen Boser en vecht normaliter een gewichtsklassen lager.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page