PROTEST: UFC'er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

PROTEST: UFC'er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd

PROTEST: UFC'er Saint Preux in beroep tegen uitslag wedstrijd

Ovince Saint Preux gaat in beroep tegen zijn verlies op UFC Vegas 30 afgelopen nacht tegen Tanner Boser. De UFC'er claimt dat Boser een controversiële greep uitvoerde vóór de knock-out die Saint Pruex voor de kiezen kreeg.

Na het gevecht bevestigde Saint Preux dat hij in beroep zou gaan tegen het resultaat van het gevecht. Volgens hem maakte scheidsrechter Jason Herzog een beoordelingsfout, toen de scheidsrechter naar verluidt zijn hand op de rug van Saint Preux legde. Waardoor Saint Preux kort het gevecht onderbrak en vervolgens verloor door een brute knock-out.

No contest

,,Ik voelde dat de scheids zijn hand op mijn rug legde, wat alleen wordt gedaan om de actie te pauzeren of een finish af te kondigen. Ik pauzeerde even en toen keerde het tij. We zullen protesteren en om een ​​no-contest verzoeken', zei OSP in zijn verklaring.

Het zal interessant zijn om te zien wat er gebeurt met het beroep vanSaint Preux bij de Nevada Athletic Commission met betrekking tot het beëindigen van dit gevecht. Meestal lijken protesten niet te werken, Saint Preux promoveerde last minute naar zwaargewicht voor het gevecht tegen Boser en vecht normaliter een gewichtsklassen lager.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws