President Donald Trump: 'MMA-gevecht tussen Holloway en Ortega het beste ooit' Nieuws
Nieuws

President Donald Trump: 'MMA-gevecht tussen Holloway en Ortega het beste ooit'

President Donald Trump: 'MMA-gevecht tussen Holloway en Ortega het beste ooit'

Het UFC 231 main event tussen Max Holloway en Brian Ortega werd alom geprezen. En het viel blijkbaar zelfs op bij de President van de Verenigde Staten, Donald Trump.

Holloway versloeg Ortega en beide heren verdienden $ 50.000 Fight of the Night-bonussen voor hun inspanningen, terwijl Holloway ook een cheque van $ 50.000 mee naar huis nam voor Performance of the Night.

UFC-president Dana White loofde zowel Ortega als Holloway in de nasleep van het gevecht. Hij vertelde tijdens een podcast dat zijn vriend president Trump er geen genoeg van kon krijgen.

Presidentieel telefoontje

'Hij belde me ​​de dinsdag na het gevecht,' zei White. "Gedurende 15 minuten kon hij niet stoppen met praten over het gevecht."

Volgens White ging Trump zelfs zover, dat hij zei dat het UFC 231 main event "Het grootste gevecht was dat hij ooit had gezien".

In de prijzen

Hoewel je het niet oneens kunt zijn dat zowel Holloway als Ortega een geweldige show neerzetten. Kan men niet anders dan het gevoel hebben dat het waarschijnlijk niet de 2018 Fight of the Year prijs zal winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws