Praat geen poep! UFC'er Tuivasa zegt rivaal zijn mond te houden MMA Nieuws
MMA Nieuws

Praat geen poep! UFC'er Tuivasa zegt rivaal zijn mond te houden

Praat geen poep! UFC'er Tuivasa zegt rivaal zijn mond te houden

Tai Tuivasa begraaft Greg Hardy op sociale media. "Praat geen poep nadat ik je al compleet heb gesloopt". Tuivasa versloeg Hardy in een zwaargewicht gevecht dat recentelijk plaatsvond op de UFC 264.

Na het gevecht deelde Hardy een bericht op zijn eigen sociale media waarin hij het verlies accepteerde en Tuivasa feliciteerde met zijn overwinning. Blijkbaar heeft Hardy sindsdien enkele negatieve opmerkingen gemaakt over zijn rivaal, wat Tuivasa niet pikte. gisteren ging de sympathieke Australier naar zijn Instagram, waar hij een reeks foto's plaatste waarin hij Hardy te kaak zette en hem vertelde dat hij moest stoppen met praten over hem.

Dikke knock-out

,,Greg Hardy, kippendanser hahaha ik reageer maar even op Insta. Of ik kom naar je toe en sla je andere oog ook nog even dicht. Je praat te veel en zal op je rug eindigen. Ik ben een man Ik sla terug", schreef Tuivasa. Het is onduidelijk wat Hardy precies zei dat Tuivasa triggerde. Maar met de verwijzing naar de kippendans, is het mogelijk dat Hardy iets zei over hem dat hij Tuivasa in de eerste minuut van hun gevecht goed raakte.

Natuurlijk was Tuivasa in staat om de storm te doorstaan ​​en Hardy kort daarna af te maken met enkele zware stoten. Terwijl Tuivasa het laatst lachte toen hij Hardy op een verwoestende manier knock-out sloeg, lijkt het alsof er nog wat onafgemaakte zaken zijn tussen deze twee, en misschien zal de UFC deze twee later terug nog een gevecht gunnen. Wat zeker vuurwerk zal veroorzaken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws