Praat geen poep! UFC'er Tuivasa zegt rivaal zijn mond te houden
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Praat geen poep! UFC’er Tuivasa zegt rivaal zijn mond te houden

Praat geen poep! UFC’er Tuivasa zegt rivaal zijn mond te houden

Tuivasa (links) raakte Hardy vol in het gezicht

Tai Tuivasa begraaft Greg Hardy op sociale media. “Praat geen poep nadat ik je al compleet heb gesloopt”. Tuivasa versloeg Hardy in een zwaargewicht gevecht dat recentelijk plaatsvond op de UFC 264.

Na het gevecht deelde Hardy een bericht op zijn eigen sociale media waarin hij het verlies accepteerde en Tuivasa feliciteerde met zijn overwinning. Blijkbaar heeft Hardy sindsdien enkele negatieve opmerkingen gemaakt over zijn rivaal, wat Tuivasa niet pikte. gisteren ging de sympathieke Australier naar zijn Instagram, waar hij een reeks foto’s plaatste waarin hij Hardy te kaak zette en hem vertelde dat hij moest stoppen met praten over hem.

Dikke knock-out

,,Greg Hardy, kippendanser hahaha ik reageer maar even op Insta. Of ik kom naar je toe en sla je andere oog ook nog even dicht. Je praat te veel en zal op je rug eindigen. Ik ben een man Ik sla terug”, schreef Tuivasa. Het is onduidelijk wat Hardy precies zei dat Tuivasa triggerde. Maar met de verwijzing naar de kippendans, is het mogelijk dat Hardy iets zei over hem dat hij Tuivasa in de eerste minuut van hun gevecht goed raakte.

Natuurlijk was Tuivasa in staat om de storm te doorstaan ​​en Hardy kort daarna af te maken met enkele zware stoten. Terwijl Tuivasa het laatst lachte toen hij Hardy op een verwoestende manier knock-out sloeg, lijkt het alsof er nog wat onafgemaakte zaken zijn tussen deze twee, en misschien zal de UFC deze twee later terug nog een gevecht gunnen. Wat zeker vuurwerk zal veroorzaken.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

McGregor trapte knie Poirier kapot! ‘Klote gevoel’ (video)

Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy

TikTok-ster krijgt slaag van UFC-legende Vitor Belfort (video)

yce Hall bevond zich op de een of andere manier in een ring met de voormalige UFC kampioen Vitor Belfort.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page