Postbode klaagt bekende MMA-vechter aan wegens mishandeling Nieuws
Nieuws

Postbode klaagt bekende MMA-vechter aan wegens mishandeling

Postbode klaagt bekende MMA-vechter aan wegens mishandeling
Postbode klaagt bekende MMA-vechter aan wegens mishandeling

Italiaanse lichtgewicht Manolo Zecchini en zijn vader zouden naar verluidt een postbode hebben geslagen en geschopt.

De 23-jarige Cage Warriors and Venator MMA-vechter, Manolo Zecchini is aangeklaagd door het vermeende slachtoffer, zo meld El Gazettino. Deze moest na de mishandeling naar het ziekenhuis om behandeld te worden. Er ontstond ruzie doordat de postbode het pakje op de grond gegooid zou hebben.

De postbode belde 12 mei rond het middaguur aan via de intercom van het appartement waar Zecchini woont om een ​​pakje af te leveren dat bestemd was voor de jonge vechter. In overeenstemming met de bepalingen over het coronavirus, liet de postbode het pakje achter in de hal.

Boos om afleveren pakje

Opeens verscheen de jongere broer van Zecchini, die de postbode agressief tegemoet trad en hem ervan beschuldigde het pakje neer te hebben gegooid. De MMA-vechter en zijn vader Emanuele kwamen naar buiten en sloeg postbode tegen zijn linkeroor, waarbij hij hem ook in de rug schopte.

De ongelukkige belde de politie en ging later naar de eerstehulpafdeling van het ziekenhuis om zijn wonden te laten behandelen. De volgende dag, 13 mei, diende de 46-jarige postbode een klacht in en vroeg om vergoeding van fysieke en morele schade.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws