Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Postbode klaagt bekende MMA-vechter aan wegens mishandeling

Postbode klaagt bekende MMA-vechter aan wegens mishandeling

MMA-vechter Manolo Zecchini

Italiaanse lichtgewicht Manolo Zecchini en zijn vader zouden naar verluidt een postbode hebben geslagen en geschopt.

De 23-jarige Cage Warriors and Venator MMA-vechter, Manolo Zecchini is aangeklaagd door het vermeende slachtoffer, zo meld El Gazettino. Deze moest na de mishandeling naar het ziekenhuis om behandeld te worden. Er ontstond ruzie doordat de postbode het pakje op de grond gegooid zou hebben.

De postbode belde 12 mei rond het middaguur aan via de intercom van het appartement waar Zecchini woont om een ​​pakje af te leveren dat bestemd was voor de jonge vechter. In overeenstemming met de bepalingen over het coronavirus, liet de postbode het pakje achter in de hal.

Boos om afleveren pakje

Opeens verscheen de jongere broer van Zecchini, die de postbode agressief tegemoet trad en hem ervan beschuldigde het pakje neer te hebben gegooid. De MMA-vechter en zijn vader Emanuele kwamen naar buiten en sloeg postbode tegen zijn linkeroor, waarbij hij hem ook in de rug schopte.

De ongelukkige belde de politie en ging later naar de eerstehulpafdeling van het ziekenhuis om zijn wonden te laten behandelen. De volgende dag, 13 mei, diende de 46-jarige postbode een klacht in en vroeg om vergoeding van fysieke en morele schade.

Bekijk ook

PANIEK OM FOUTE CORONATEST: UFC vechters geschrokken

Valse COVID-19 positieve tests maakten UFC vechters Claudia Gadelha en Dan Ige onlangs bang. Beide ...

UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada

De Nevada Athletic Commission keurt de eerste UFC-evenementen in Las Vegas goed sinds de coronavirus ...

EXCLUSIEF: GLORY Kickboxing reageert op vertrek voormalig kampioen Sitthichai

Recentelijk werd bekend dat voormalig kampioen Sitthichai Sitsongpeenong GLORY Kickboxing achter zich liet. Voor het ...