Poolse UFC'er Joanna krijgt wraak kans tegen Chinese Zhang MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poolse UFC'er Joanna krijgt wraak kans tegen Chinese Zhang

Poolse UFC'er Joanna krijgt wraak kans tegen Chinese Zhang

Dana White zegt dat Zhang Weili's volgende tegenstander 'waarschijnlijk Joanna Jedrzejczyk' is. De UFC-president zegt dat organisatie gericht is op een rematch tussen voormalige strogewicht kampioenen.

De UFC mikt op een langverwachte rematch tussen voormalig strogewicht kampioenen Zhang en Jedrzejczyk. White onthulde het plan op de persconferentie na het UFC 272-evenement van afgelopen nacht in Las Vegas, hoewel hij het zeker kort hield (gaat verder onder video).

,,Waarschijnlijk Joanna", zei hij tegen een verslaggever toen hem werd gevraagd wat de toekomst biedt voor Zhang. Jedrzejczyk was in de T-Mobile Arena om UFC 272 te bekijken en vertelde de media vooraf dat ze verwachtte binnenkort wat vechtnieuws te hebben.

Misvormd

Zhang en Jedrzejczyk ontmoetten elkaar voor het eerst in maart 2020. Destijds was Zhang de regerend kampioen, terwijl Jedrzejczyk de titel van de divisie wilde terugwinnen. De twee vrouwen vochten een zware oorlog uit voor vijf hectische rondes. Waarbij Zhang uiteindelijk de beslissing won om de titel te behouden in een instant klassieker.

Jedrzejczyk kwam zwaar gehavend uit de strijd en haar hoofd had zorgwekkende proporties aangenomen door de stoten va Zhang. Jedrzejczyk heeft ondertussen niet meer gevochten sinds haar verlies in 2020 tegen Zhang, maar heeft al lang duidelijk gemaakt dat ze niet met pensioen is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws