Poirier verraadt datum 3e gevecht met McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Poirier verraadt datum 3e gevecht met McGregor

Poirier verraadt datum 3e gevecht met McGregor

Poirier verraadt datum 3e gevecht met McGregor

Dustin Poirier hint op datum voor gevecht met Conor McGregor in een ietwat geheimzinnige twee gisteren. Insiders vermoeden dat de UFC een dezer dagen het derde gevecht zal aankondigen tussen Poirier en de Ier.

De cryptische van Poirier over zijn trilogie gevecht met McGregor gaf een datum met een diamant emoji, het handelsmerk van de Amerikaan. Zet 10 juli maar op de kalender, want dat zou de datum kunnen zijn waarop we Poirier en McGregor hun langverwachte trilogie zien afronden.

Officieel aankondigen

“10 juli”, schreef Poirier zondag op twitter. Poirier’s tweet komt slechts enkele dagen na de aankondiging dat Charles Oliveira en Michael Chandler, de strijd aangaan voor de vacante lichtgewicht titel tijdens UFC 262.

Verwacht wordt dat de winnaar van de clash tussen Oliveira en Chandler op 15 mei tegen Poirier of McGregor de titel zal verdedigen. Als Poiriers cryptische Tweet betekent wat we denken dat het betekent, verwacht dan de komende dagen een officiële aankondiging van de UFC.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page