Poirier verraadt datum 3e gevecht met McGregor Nieuws
Nieuws

Poirier verraadt datum 3e gevecht met McGregor

Poirier verraadt datum 3e gevecht met McGregor

Dustin Poirier hint op datum voor gevecht met Conor McGregor in een ietwat geheimzinnige twee gisteren. Insiders vermoeden dat de UFC een dezer dagen het derde gevecht zal aankondigen tussen Poirier en de Ier.

De cryptische van Poirier over zijn trilogie gevecht met McGregor gaf een datum met een diamant emoji, het handelsmerk van de Amerikaan. Zet 10 juli maar op de kalender, want dat zou de datum kunnen zijn waarop we Poirier en McGregor hun langverwachte trilogie zien afronden.

Officieel aankondigen

"10 juli", schreef Poirier zondag op twitter. Poirier's tweet komt slechts enkele dagen na de aankondiging dat Charles Oliveira en Michael Chandler, de strijd aangaan voor de vacante lichtgewicht titel tijdens UFC 262.

Verwacht wordt dat de winnaar van de clash tussen Oliveira en Chandler op 15 mei tegen Poirier of McGregor de titel zal verdedigen. Als Poiriers cryptische Tweet betekent wat we denken dat het betekent, verwacht dan de komende dagen een officiële aankondiging van de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws