Poirier na verslaan McGregor:'Ik wilde hier niet eens zijn' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poirier na verslaan McGregor:'Ik wilde hier niet eens zijn' (video)

Poirier na verslaan McGregor:'Ik wilde hier niet eens zijn' (video)

Dustin Poirier versloeg eerder vandaag UFC-ster Conor McGregor. De Amerikaan toonde aan dat zijn underdog positie zwaar onderschat was. Echt veel zin had hij niet om te vechten tot hij de UFC-kooi instapte.

Het was ook wel heel erg vroeg voor Poirier en McGregor om de strijd aan te gaan in Abu Dhabi. De klok had nog maar net negen uur in de ochtend geslagen of de twee kemphanen mochten los op elkaar. Wat er toen gebeurde is inmiddels alweer geschiedenis. De Ier kreeg flink klop van Poirier.

Hoe harder hoe beter

In een interview na het gevecht was Poirier open. Hij had niet echt veel motivatie om te gaan knokken. Sterker nog hij voelde zich vlak. Ook zei de topvechter; ,,Ik wilde hier niet eens zijn. Maar op de een of andere manier kwam na het zien van McGregor de wildeman in mij boven", zei Poirier.

,,Ik weet niet wat het is maar ik houdt van deze sport. Zelfs als ik een pak slaag krijg. Hoe harder ik geraakt wordt hoe meer ik er van houdt en dat is gevaarlijk", aldus de Amerikaan.

McGregor die hinkelend op een kruk de arena verliet zei op een derde gevecht met Poirier te hopen. De Ier was flink geraakt op zijn kuit en wil nu eerst goed uitrusten. Maar McGregor kennende zal er snel weer nieuws zijn omtrent een gevecht, met of zonder Poirier.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/columns/zo-verdwijnt-mcgregors-geloofwaardigheid-heel-snel/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws