Poirier: 'Ik zou Covington doden in de UFC-kooi' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poirier: 'Ik zou Covington doden in de UFC-kooi'

Poirier: 'Ik zou Covington doden in de UFC-kooi'

Dustin Poirier is niet van plan om in de toekomst een confrontatie aan te gaan met Colby Covington. Volgens Poirier zou hij Covington kunnen doden, dus is een gevecht geen aanrader.

Bij American Top Team in Florida waren Poirier en Covington teamgenoten. Tot Covington in 2020 de sportschool verliet. Maar op dezelfde manier als Covington's ruzie met Jorge Masvidal, begon hun ruzie in de media zelfs vóór het vertrek van Covington.

,,Als ik tegen Colby vecht, gaan we allebei naar de gevangenis. Ik ga de gevangenis in want er valt een dode," zei Poirier. ,,Ik ga niet tegen hem vechten in de Octagon. Hij verdient geen geld aan mijn carrière en wat ik heb gedaan. Dit is iets anders. Je zult me ​​nooit zien vechten tegen Colby Covington in de UFC."

Dat komt niet goed

Er is de afgelopen jaren wat gepraat over een mogelijk gevecht tussen Poirier en Covington als Poirier zou doorstromen naar de weltergewicht divisie. Maar Poirier suggereerde met zijn gevangenis uitspraak dat hij alleen op een ongeoorloofde manier met Covington zou vechten (gaat verder onder foto).

Poirier wil terugkeren naar na een verlies van Charles Oliveira in een lichtgewicht titelgevecht afgelopen december. Vervolgens richt hij zich op een gevecht met Nate Diaz. Ondertussen staat Covington gepland om volgende maand UFC 272 te headlinen in een wraak wedstrijd tegen Jorge Masvidal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws