Poirier: 'Ik zou Covington doden in de UFC-kooi'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Poirier: ‘Ik zou Covington doden in de UFC-kooi’

Poirier: ‘Ik zou Covington doden in de UFC-kooi’

Poirier: 'Ik zou Covington doden in de UFC-kooi'
Dustin Poirier

Dustin Poirier is niet van plan om in de toekomst een confrontatie aan te gaan met Colby Covington. Volgens Poirier zou hij Covington kunnen doden, dus is een gevecht geen aanrader.

Bij American Top Team in Florida waren Poirier en Covington teamgenoten. Tot Covington in 2020 de sportschool verliet. Maar op dezelfde manier als Covington’s ruzie met Jorge Masvidal, begon hun ruzie in de media zelfs vóór het vertrek van Covington.

,,Als ik tegen Colby vecht, gaan we allebei naar de gevangenis. Ik ga de gevangenis in want er valt een dode,” zei Poirier. ,,Ik ga niet tegen hem vechten in de Octagon. Hij verdient geen geld aan mijn carrière en wat ik heb gedaan. Dit is iets anders. Je zult me ​​nooit zien vechten tegen Colby Covington in de UFC.”

Dat komt niet goed

Er is de afgelopen jaren wat gepraat over een mogelijk gevecht tussen Poirier en Covington als Poirier zou doorstromen naar de weltergewicht divisie. Maar Poirier suggereerde met zijn gevangenis uitspraak dat hij alleen op een ongeoorloofde manier met Covington zou vechten (gaat verder onder foto).

Colby Covington

Poirier wil terugkeren naar na een verlies van Charles Oliveira in een lichtgewicht titelgevecht afgelopen december. Vervolgens richt hij zich op een gevecht met Nate Diaz. Ondertussen staat Covington gepland om volgende maand UFC 272 te headlinen in een wraak wedstrijd tegen Jorge Masvidal.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens gevecht

Paniek! Vechter stort in tijdens gevecht (video)

Hij stond wankelend voor de scheids

Badr Hari: 'Kickboksen is beter dan andere vechtsporten'

Badr Hari: ‘Kickboksen is beter dan andere vechtsporten’

De topatleet is bekend om zijn krachtige stoten en technieken

Eng! Borstkast sterkste man ontploft bijna in recordpoging

Eng! Borstkast sterkste man ontploft bijna in recordpoging (video)

Het optillen van een ronde steen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page