Poirier: 'Ik sloop McGregor nog een keer, vechters hart is niet te koop' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poirier: 'Ik sloop McGregor nog een keer, vechters hart is niet te koop'

Poirier: 'Ik sloop McGregor nog een keer, vechters hart is niet te koop'

Dustin Poirier voorziet nog een zege over Conor McGregor als de twee elkaar op 10 juli voor de derde keer treffen. De stand tussen de Amerikaan en de Ier is 1-1, maar Poirier gaat uit van een winst in de T-Mobile Arena, Las Vegas.

De geschiedenis tussen Poirier en McGregor is er een uit een boekje. De eerste ontmoeting in 2014 won de Ierse superster McGregor, de tweede eerder dit jaar ging naar Poirier die met brute kuit trappen zijn rivaal vakkundig uit elkaar sloopte.

Echte vechter

Alhoewel veel bekende vechters voorzien dat de Ier Poirier een ongenadig pak slaag zal geven, denkt de Amerikaan daar anders over; ,,Op 10 juli ga ik Conor McGregor weer slopen", zei Poirier. ,,Je kunt al het geld van de wereld hebben, maar je kunt niet het vechters hart welke ik heb kopen."

Er wordt door tegenstanders van McGregor vaker beweert dat de inmiddels multi miljonair zijn motivatie om te vechten verloren zou hebben. Het geld zou hem lui hebben gemaakt. Echter denkt McGregor hier anders over en zegt Poirier een nederlaag te zullen toebrengen zoals hij deze nog nooit meegemaakt heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws