Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Poirier: ‘Ik ga niet voor de ultieme wraak in gevecht met McGregor’

Poirier: ‘Ik ga niet voor de ultieme wraak in gevecht met McGregor’

Poirier: 'Ik ga niet voor de ultieme wraak in gevecht met McGregor'

Dustin Poirier is niet op zoek naar wraak als hij tegenover Conor McGregor staat. De Amerikaan heeft andere intenties voor het gevecht. Maar het wordt geen mietjes wedstrijd.

Voor Poirier is zijn gevecht op 23 januari met McGregor bittere ernst. Toch zal de Amerikaan anders in de UFC wedstrijd zitten tegen de Ier dan in 2014. McGregor liep destijds weg met de overwinning. Dat wil Poirier tijdens hun herkansing voorkomen.

De voormalige interim lichtgewicht kampioen. Zegt dat hij emotioneel vocht in de ontmoeting van 2014. Die hij verloor via knock-out in de eerste ronde. ,,Ik wilde de man pijn doen,” vertelde Poirier aan Mike Bohn van MMA Junkie.

Koel en doordacht in plaats van emotie

,,Deze keer wil ik hem gewoon te slim af zijn. Ik wil hem gewoon verslaan. En dat is het. Dit zijn zaken. Dit is geen slechte wil jegens de man.” De Ier zal niet anders in de wedstrijd zitten. In zijn laatste gevecht met Donald Cerrone. Liet McGregor zien strategisch te kunnen vechten. Koel en doordacht.

Poirier gelooft dat hij en McGregor volwassener zijn dan toen ze de eerste keer vochten. ,,Dit is een heel ander gevecht,” zei Poirier. ,,Dit gaat er niet om dat ik de rekening voor mij krijg,’ zei Poirier. ‘Dit is voor mij niet zoiets als een wraakgevecht. Dit gaat over mijn carrière vooruit helpen. Over het verbeteren van mijn gezin.”

Bekijk ook

Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool

Marcos Antonio Alvarez (37), blijft hechtenis na te zijn beschuldigd van de moord op MMA-vechter ...

Chinese boksreus beland in het ziekenhuis na slopende partij (video)

Zhilei Zhang was niet in staat om te winnen in de grootste fase van zijn ...

‘Ik eet je kinderen op’: Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page