Poirier: 'Ik ga niet voor de ultieme wraak in gevecht met McGregor' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poirier: 'Ik ga niet voor de ultieme wraak in gevecht met McGregor'

Poirier: 'Ik ga niet voor de ultieme wraak in gevecht met McGregor'
Poirier: 'Ik ga niet voor de ultieme wraak in gevecht met McGregor'

Dustin Poirier is niet op zoek naar wraak als hij tegenover Conor McGregor staat. De Amerikaan heeft andere intenties voor het gevecht. Maar het wordt geen mietjes wedstrijd.

Voor Poirier is zijn gevecht op 23 januari met McGregor bittere ernst. Toch zal de Amerikaan anders in de UFC wedstrijd zitten tegen de Ier dan in 2014. McGregor liep destijds weg met de overwinning. Dat wil Poirier tijdens hun herkansing voorkomen.

De voormalige interim lichtgewicht kampioen. Zegt dat hij emotioneel vocht in de ontmoeting van 2014. Die hij verloor via knock-out in de eerste ronde. ,,Ik wilde de man pijn doen," vertelde Poirier aan Mike Bohn van MMA Junkie.

Koel en doordacht in plaats van emotie

,,Deze keer wil ik hem gewoon te slim af zijn. Ik wil hem gewoon verslaan. En dat is het. Dit zijn zaken. Dit is geen slechte wil jegens de man." De Ier zal niet anders in de wedstrijd zitten. In zijn laatste gevecht met Donald Cerrone. Liet McGregor zien strategisch te kunnen vechten. Koel en doordacht.

Poirier gelooft dat hij en McGregor volwassener zijn dan toen ze de eerste keer vochten. ,,Dit is een heel ander gevecht," zei Poirier. ,,Dit gaat er niet om dat ik de rekening voor mij krijg,' zei Poirier. 'Dit is voor mij niet zoiets als een wraakgevecht. Dit gaat over mijn carrière vooruit helpen. Over het verbeteren van mijn gezin."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws