Poirier bekritiseert ZWAKKELING McGregor vanwege blessure MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poirier bekritiseert ZWAKKELING McGregor vanwege blessure

Poirier bekritiseert ZWAKKELING McGregor vanwege blessure

Dustin Poirier haalt uit naar "mentaal zwakke" Conor McGregor vanwege blessure-excuses na UFC 264. Poirier versloeg McGregor in de eerste ronde van hun gevecht eerder deze maand en claimde de trilogie van het paar met een score van 2-1.

Sinds het gevecht, is McGregor publiekelijk naar buiten gekomen en heeft hij verklaard dat hij een blessure had op weg naar het Poirier-gevecht. Het einde van het gevecht was echter controversieel omdat McGregor zijn been brak wat direct leidde tot de finish. Maar wat Poirier betreft, geeft hij niet om de excuses van McGregor.

Zwakkeling

Poirier sprak met Teddy Atlas op de podcast "The Fight" en bekritiseerde McGregor omdat hij mentaal zwak was en excuses maakte over waarom hij verloor. ,,Het is zwak, het zijn smoesjes, maar ik probeer er niet te veel over te lezen of te horen wat mensen zeggen, want ik ben weer thuis met mijn familie", zei Poirier

,,Het is een overwinning op mijn palmares. Ik weet dat ik deed wat ik moest doen in de strijd, pre-fight, in mijn trainingskamp. Wat mensen ook gaan zeggen of hij gaat zeggen, het is wat het is. Ik ben gezond, ik ben veilig, ik ben weer thuis, heb nog een overwinning op mijn palmares en ik ben nog steeds de nummer 1 uitdager, dus dat zijn feiten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws