'Poep prater'! OORLOG McGregor en oud-rivaal laait op
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Poep prater’! OORLOG McGregor en oud-rivaal laait op

‘Poep prater’! OORLOG McGregor en oud-rivaal laait op

'Poep prater'! OORLOG tussen McGregor en oud-rivaal laait op

Nate Diaz beweert dat Khabib Nurmagomedov en Dustin Poirier bang zijn om te vechten. Afgelopen nacht ontketende Diaz een woordenoorlog die nog wel eens een gevecht tot gevolg kan hebben, en wel met McGregor.

Aanvankelijk moesten Diaz en Poirier vechten bij UFC 230, maar het gevecht kwam nooit tot wasdom. Beide vechters beweren het gevecht te hebben gewonnen. Diaz ging naar Twitter en beschimpte Khabib en Poirier omdat ze bang waren om met hem te vechten, in het proces ragde Diaz oud-rivaal McGregor.

Gesloopt

,,@TheNotoriousMMA (McGregor. red.), vergeet niet dat Kabob zo bang was voor mij en hij sloeg je in je in elkaar en maakte je af”, schreef Diaz op Twitter. Dit startte een vuurtje bij de Ier die met enkele tweets fel reageerde op Diaz. Zo beweerde de Ier dat hij Diaz totaal sloopte in hu gevecht.

,,Bro, je kunt nu niet lopen of vechten, waarom praat je poep? we praten later”, zei Diaz.

De vete met McGregor begon eerder op dinsdag nadat de Ier een foto van Diaz plaatste die hintte op een vechtpartij. Diaz bleef op McGregor losgaan en zei dat de Ier had moeten leren hoe hij zijn been niet moest breken.Hij zei ook dat McGregor van hem weg vluchtte , net zoals Khabib deed.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Diaz en McGregor elkaar blijven aanvallen, aangezien de twee een legendarische rivaliteit hebben. Het is ook waarschijnlijk dat een gevecht tussen de Ier en Amerikaan ergens in de toekomst zal plaatsvinden.

Bekijk ook

‘Vechten voorlopig over!’ Robin van Roosmalen over sportcarrière

Voor Robin en zijn zus Melissa sloeg het noodlot toe in januari dit jaar.

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

De Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page