Persconferentie Khabib vs Tony Ferguson live te zien Nieuws
Nieuws

Persconferentie Khabib vs Tony Ferguson live te zien

Persconferentie Khabib vs Tony Ferguson live te zien
Persconferentie Khabib vs Tony Ferguson live te zien

De Persconferentie voor Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson zal live te zien zijn.

Iets meer dan een maand verwijderd van hun langverwachte lichtgewicht titelgevecht op UFC 249, zullen kampioen Khabib Nurmagomedov en uitdager Tony Ferguson de kans krijgen om elkaar goed te bekijken en hun wedstrijd te hypeen via een persconferentie.

Nederlandse tijden

UFC-offcials bevestigden donderdag de persconferentiegegevens voor UFC 249, die plaatsvindt op 18 april in Barclays Center in New York. Nurmagomedov (28-0 MMA, 12-0 UFC) en Ferguson (25-3 MMA, 15-1 UFC) verschijnen om 18.00 uur voor fans en media. ET op 7 maart in T-Mobile Arena in Las Vegas, net voorafgaand aan UFC 248 ceremoniële wegingen.

Let wel de Nederlandse tijd voor het event zal in de nacht van 7 op 8 maart zijn om middernacht (00:00 uur) en te volgen zijn via het youtube kanaal van de UFC. . Het is de vijfde keer dat het gevecht tussen Khabib en Ferguson is geboekt, waarbij 2015, 2016, 2017 en 2018 vanwege verschillende omstandigheden niet doorgingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws