Pereira en Silva vechten oorlog uit in UFC-kooi (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Pereira en Silva vechten oorlog uit in UFC-kooi (video)

Pereira en Silva vechten oorlog uit in UFC-kooi (video)

Alex Pereira boekte zijn tweede UFC-winst met het verslaan van Bruno Silva op UFC Vegas 50 afgelopen nacht. Maar het kwam niet vanzelf de twee vochten een ware oorlog uit.

De voormalige GLORY kickbokskampioen Pereira demonstreerde opnieuw zijn opvallende scherpte. Maar de Braziliaan moest ook op zijn hoede zijn voor de krachtige schoten en worstelpogingen van Silva gedurende alle drie de rondes.

Uiteindelijk waren Pereira's verblindende kracht en vervelende combinaties gewoon te veel. Pereira wist de winst veilig te stellen met drie 30-27 op scorekaarten in zijn voordeel. ,,We praten over MMA, veel mensen bekritiseren mijn worsteltechniek. Ik kwam hier om te laten zien wat ik elke dag doe," zei Pereira.

Neus kapot geslagen

Met minder dan 30 seconden te gaan in de laatste ronde, kreeg Pereira zijn tegenstander neer met een enorme uppercut. Die waarschijnlijk Silva's neus verbrijzelde en hem flink deed wankelen. Toch bleef Silva stoten afvuren in de overlevingsmodus en de twee knokten door to de laatste bel klonk.

Hoewel het allesbehalve een gemakkelijke overwinning was, blijft Pereira zijn groei laten zien in MMA. Periera daagde na de wedstrijd Jared Cannonier uit. Maar die zal het waarschijnlijk gaan opnemen tegen Pereira's oud Glory rivaal en huidig UFC middengewicht kampioen Israel Adesanya.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws