Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Pensioenplannen UFC zwaargewicht kampioen Daniel Cormier voorlopig in de ijskast

Pensioenplannen UFC zwaargewicht kampioen Daniel Cormier voorlopig in de ijskast

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

Daniel Cormier (screenshot YouTube)

De hoofdcoach van de Amerikaanse Kickboks Academy, Javier Mendez, heeft aangegeven dat hij verwacht dat UFC zwaargewicht kampioen Daniel Cormier voorlopig zijn pensioenplannen in de wacht zet en nog twee of drie keer zal vechten. Dat schrijft BloodyElbow.com

Cormier vs. Brock Lesnar

In een interview met BJPenn.com sprak Mendez ook al over de verwachtte uitstel van Cormier’s pensioenplannen, maar hield een slag om de arm. “Zo veel zaken zijn veranderd, zaken die we niet konden voorzien,” zei Mendez. “Nu worden de pensioenplannen op de lange baan geschoven. Ik weet het niet zeker, één gevecht, twee of drie. Het beste scenario is voor Cormier om het op te nemen tegen Brock Lesnar. We zullen zien wat er dan gebeurd, moeilijk te voorspellen. Voor mij is het wel duidelijk, hij is klaar in de light heavyweight division, dus ik denk dat hij zal vechten tegen Brock Lesnar.”

Cormier had zijn pensioen datum gepland op zijn 40ste verjaardag op 20 maart. Als hij doorgaat met zijn plannen dan zal coach Mendez moeten kijken wat hij in petto heeft voor de andere zwaargewichten in zijn stal. “Mijn doel is bijvoorbeeld om Cain zijn titel terug te geven nadat ‘DC’ later dit jaar weg is,” zei Mendez. “Als dat eenmaal is gelukt, ga ik door naar de volgende, en dan is het de kans voor Justin Willis.”

Cain Velasquez vs. Francis Ngannou

Voormalig zwaargewicht kampioen Cain Velasquez is al gepland voor zijn UFC terugkeer tegen Francis Ngannou bij UFC op ESPN 1 op 17 februari in Phoenix, na een drie jaar durende ontslag  .

Bekijk ook

VECHTER IN BEELD: Badr Hari het old school kickboksen

Badr Hari (R) in gevecht met Rico Verhoeven (L) in December 2019 Hij is een ...

UITSLAGEN BELLATOR 243: Chandler vs Henderson

Michael Chandler verslaat Benson Henderson in rematch. Chandler sloot zijn Bellator contract af met een ...

GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg

De UFC heeft MMA-vechter Ray Borg uit zijn ellende verlost en ontslagen. Borg kon wegens ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page