CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Nog een vechter besmet MMA Nieuws
MMA Nieuws

CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Nog een vechter besmet

CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Nog een vechter besmet
CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Nog een vechter besmet

Het coronavirus slaat flink toe in de gelederen bij de Amerikaanse vechtsport organisatie de UFC. Er is weer een vechter besmet met het virus.

Pedro Munhoz testte positief voor COVID-19. Hij heeft zich teruggetrokken uit zijn UFC ‘Fight Island’ gevecht met Frankie Edgar voor aanstaande zaterdag. Munhoz stond op het programma om de tweede show van UFC op 15 juli op Yas Island mee te headlinen.

Munhoz zou tegen voormalig lichtgewicht kampioen Frankie Edgar in de bantamgewicht divisie de strijd aangaan. Het is nog steeds onduidelijk of de UFC op het laatste moment zal proberen een nieuwe tegenstander te vinden voor Edgar.

Grootste gevecht ooit voor Pedro Munhoz

Vechter Pedro Munhoz zag Frankie Edgar als het grootste gevecht in zijn MMA-carrière. Munhoz wilde weer op het goede spoor komen na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in juni 2019. Edgar besloot om 10 pond extra af te vallen om de overstap naar bantamgewicht te maken.

Na knock-out nederlagen tegen Max Holloway en Chan Sung Jung vorig jaar wilde ook Edgar laten zien dat hij nog meetelt. Edgar heeft sinds april 2018 geen wedstrijd meer gewonnen. De UFC heeft nog niet aangekondigd welke wedstrijd nu zal dienen als co-headliner. met het uitvallen van Munhoz vs Edgar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws