CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Nog een vechter besmet – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Nog een vechter besmet

CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Nog een vechter besmet

CORONA PECH ACHTERVOLGT UFC: Weer topvechter besmet

Het coronavirus slaat flink toe in de gelederen bij de Amerikaanse vechtsport organisatie de UFC. Er is weer een vechter besmet met het virus.

Pedro Munhoz testte positief voor COVID-19. Hij heeft zich teruggetrokken uit zijn UFC ‘Fight Island’ gevecht met Frankie Edgar voor aanstaande zaterdag. Munhoz stond op het programma om de tweede show van UFC op 15 juli op Yas Island mee te headlinen.

Munhoz zou tegen voormalig lichtgewicht kampioen Frankie Edgar in de bantamgewicht divisie de strijd aangaan. Het is nog steeds onduidelijk of de UFC op het laatste moment zal proberen een nieuwe tegenstander te vinden voor Edgar.

Grootste gevecht ooit voor Pedro Munhoz

Vechter Pedro Munhoz zag Frankie Edgar als het grootste gevecht in zijn MMA-carrière. Munhoz wilde weer op het goede spoor komen na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in juni 2019. Edgar besloot om 10 pond extra af te vallen om de overstap naar bantamgewicht te maken.

Na knock-out nederlagen tegen Max Holloway en Chan Sung Jung vorig jaar wilde ook Edgar laten zien dat hij nog meetelt. Edgar heeft sinds april 2018 geen wedstrijd meer gewonnen. De UFC heeft nog niet aangekondigd welke wedstrijd nu zal dienen als co-headliner. met het uitvallen van Munhoz vs Edgar.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page