PECHVOGEL: Omstreden MMA-vechter belandt in ziekenhuis na bruut gevecht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PECHVOGEL: Omstreden MMA-vechter belandt in ziekenhuis na bruut gevecht

PECHVOGEL: Omstreden MMA-vechter belandt in ziekenhuis na bruut gevecht

PECHVOGEL: Omstreden MMA-vechter belandt in ziekenhuis

Mike Perry staat bekend als controversieel. Ook neemt hij in de regel geen blad voor zijn mond. Het ging het niet allemaal voor de wind. Vandaag achtervolgde pech de vechter.

Voor Mike Perry ging de aanloop naar zijn gevecht met Tim Means al niet over rozen. En liep hij tegen een verlies aan tijdens UFC 255 in Las Vegas vandaag. Het afvallen voor de wedstrijd om op gewicht te komen ging niet van een leien dakje. Na de knokpartij moest Perry zelfs naar het ziekenhuis.

Zware wedstrijd

Als dat nog niet genoeg was vergiste de organisatie zich in de opkomst muziek van Perry. Zwaar geïrriteerd uitte deze dan ook zijn ongenoegen. Eenmaal in de UFC-kooi ging het ook niet zoals Perry het voor ogen had.

Ondanks de opvallende bekwaamheid van Perry en Means. Vond een groot deel van de eerste ronde op de grond plaats. Na een paar opvallende uitwisselingen sleepte Perry Means naar het canvas. En werkte aan een verwurging. Means wist echter te ontsnappen. En het gevecht ging staande verder.

Naar het ziekenhuis

In ronde twee wisselden de twee vechters gedurende de overgrote meerderheid van de vijf minuten klappen uit. Zonder echt resultaat. Omdat het gevecht mogelijk gelijk was tijdens ronde 3. Was het een gevecht wat alle kanten op kon. De twee vechters wisselden klappen uit totdat Means schoot voor een takedown. Perry verdedigde echter met succes.

Means nam het over in de tweede helft van ronde 3. Terwijl de klok afliep gaven beide vechters het best van zichzelf tot de laatste bel. De jury gaf de winst aan Means via unanieme beslissing. Perry moest naar het ziekenhuis vermoedelijk vanwege gebroken botten in zijn gezicht.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page