PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: ‘Dit is teveel’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: ‘Dit is teveel’

PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: ‘Dit is teveel’

PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: 'Dit is teveel'

De UFC heeft een lastige 48 uur doorgemaakt met haar UFC Vegas 5 event. Wat het tot een van de meest door pech getroffen gebeurtenissen in de UFC-geschiedenis maakt.

Met een verblijf in Abu Dhabi dat tal van vermakelijke gevechten, meeslepende verhaallijnen, nieuwe kampioenen en nieuwe kanshebbers opleverde. Werd verwacht dat er enige teleurstelling zou zijn met de eerste UFC APEX-show sinds eind juni.

Schuiven met vechters

Juli begon met headliner tussen kampioen weltergewicht Kamaru Usman en Jorge Masvidal. Terwijl de eerste show van augustus oorspronkelijk zou worden bekroond door een Holly Holm vs. Irene Aldana-wedstrijd. Deze kwam echter niet van de grond.

De geannuleerde gevechten

Dat gevecht werd hoe dan ook geannuleerd toen Aldana positief testte voor COVID-19. Waardoor Derek Brunson en Edmen Shahbazyan naar de headliner van zaterdag werden verplaatst. Maar weinig kon iemand voorspellen dat dit nog maar het begin was van de chaos voor UFC Vegas 5.

Weinig gevechten

Er zijn een dozijn gevechtsannuleringen of -aanpassingen voor wat uiteindelijk een acht gevechten evenement bleek te zijn. Een van de magerste in de UFC-geschiedenis, na een 15 gevechten event vorige week die de drukste in de UFC-geschiedenis was.

Simpel gezegd, rekening houdend met een periode van 48 uur is er geen UFC-event die de chaos kan evenaren die dit weekend heeft plaatsgevonden.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page