PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: 'Dit is teveel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: 'Dit is teveel'

PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: 'Dit is teveel'
PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: 'Dit is teveel'

De UFC heeft een lastige 48 uur doorgemaakt met haar UFC Vegas 5 event. Wat het tot een van de meest door pech getroffen gebeurtenissen in de UFC-geschiedenis maakt.

Met een verblijf in Abu Dhabi dat tal van vermakelijke gevechten, meeslepende verhaallijnen, nieuwe kampioenen en nieuwe kanshebbers opleverde. Werd verwacht dat er enige teleurstelling zou zijn met de eerste UFC APEX-show sinds eind juni.

Schuiven met vechters

Juli begon met headliner tussen kampioen weltergewicht Kamaru Usman en Jorge Masvidal. Terwijl de eerste show van augustus oorspronkelijk zou worden bekroond door een Holly Holm vs. Irene Aldana-wedstrijd. Deze kwam echter niet van de grond.

PECH ACHTERVOLGT HET UFC VEGAS 5 EVENT: 'Dit is teveel'

Dat gevecht werd hoe dan ook geannuleerd toen Aldana positief testte voor COVID-19. Waardoor Derek Brunson en Edmen Shahbazyan naar de headliner van zaterdag werden verplaatst. Maar weinig kon iemand voorspellen dat dit nog maar het begin was van de chaos voor UFC Vegas 5.

Weinig gevechten

Er zijn een dozijn gevechtsannuleringen of -aanpassingen voor wat uiteindelijk een acht gevechten evenement bleek te zijn. Een van de magerste in de UFC-geschiedenis, na een 15 gevechten event vorige week die de drukste in de UFC-geschiedenis was.

Simpel gezegd, rekening houdend met een periode van 48 uur is er geen UFC-event die de chaos kan evenaren die dit weekend heeft plaatsgevonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws