BOKSKAMPIOEN: 'MMA-fans het domste volk ooit' (video) Nieuws
Nieuws

BOKSKAMPIOEN: 'MMA-fans het domste volk ooit' (video)

BOKSKAMPIOEN: 'MMA-fans het domste volk ooit' (video)

Voor MMA-fans heeft voormalig bokskampioen Paulie Malignaggi geen goed woord over, "het is het domste volk dat er is".

Malignaggi is een Amerikaanse gepensioneerde professionele bokser en bare knuckle bokser die van 2001 tot 2019 en heeft gewerkt als boksercommentator en analist. Hij heeft wereldtitels in twee gewichtsklassen, waaronder de IBF junior weltergewicht titel van 2007 tot 2008, en de WBA weltergewicht titel van 2012 tot 2013.

Maar met MMA-vechten en haar fans heeft de bokser totaal geen binding, sterker nog hij vindt het dom volk. Malignaggi werd knock-out geslagen tijdens een training door UFC-ster Conor McGregor in diens voorbereiding tegen Floyd Mayweather.

Geen respect

In een interview met sport reporter Helen Yee woensdag stak Malignaggi zijn mening dan ook niet onder stoelen en banken. "Echt waar die MMA-fans zijn de domste, alles vinden zij leuk over vechters, zelfs als deze een boom in zouden klimmen, hoe dom kun je zijn," zegt Malignaggi onder andere.

De bokser heeft klaarblijkelijk zijn haat opgebouwd door zijn clash met McGregor. De twee voerde lange tijd een social media oorlog en de fans spaarde Malignaggi niet, dit bereikte een diepte punt toen de bokskampioen op een portret spuugde van de Ierse vechter. Met de uitspraken zal hij dan ook geen extra punten scoren onder de MMA-fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws