Paul Daley slaat zich met krankzinnige 'KO' naar pensioen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Paul Daley slaat zich met krankzinnige ‘KO’ naar pensioen

Paul Daley slaat zich met krankzinnige ‘KO’ naar pensioen

Paul Daley slaat zich met krankzinnige 'KO' naar pensioen

Paul Daley nam eerder gisteravond deel aan het laatste gevecht van zijn mixed martial arts-carrière (MMA). De Brit leek aan de verliezende hand maar scoorde uit het niets een krankzinnige knock-out op Wendell Giacomo.

MMA-legende Daley stond tegen Giacomo in het hoofdprogramma van Bellator 281 in Londen, Engeland. En hoewel het aanvankelijk niet goed ging met ‘Semtex’, draaide hij de zaken snel om. Het grootste deel van de eerste twee ronden bracht Daley de hele tijd op zijn rug.

Giacomo die Daley een paar keer neerhaalde probeerde zo een ​​staand kickboks gevecht te voorkomen. En het leek tot in de perfectie te werken omdat Daley eenmaal op de grond geen antwoord had. In de tweede ronde probeerde Giacomo opnieuw te domineren.

Dikke KO

Daley slaagde hij erin om van positie te veranderen en begon stoten te landen op de Braziliaanse vechter die op zijn achterste zat. Terwijl Giacomo probeerde op te staan, ontketende Daley een gemene combo die culmineerde in een dodelijke rechtse hoek die Giacomo KO op het canvas liet vallen.

Het was een indrukwekkende comeback-overwinning voor Daley, die zijn gevechtscarrière voor de ogen van zijn thuispubliek winnend afsloot. Het had niet beter kunnen eindigen voor de Brit, die carrière heeft gemaakt door de ene knock-out na de andere te scoren.

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page