'Papapa! UFC-ster McGregor post lekkere boksvideo MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Papapa! UFC-ster McGregor post lekkere boksvideo

'Papapa! UFC-ster McGregor post lekkere boksvideo

Conor McGregor werkt hard aan zijn terugkomst naar de UFC-kooi. In zijn laatste video toont hij zijn stootkracht, waarvan de Ier zegt het smaakvol te houden. Onder een luidt 'papapa' beukt de Ier er vrolijk op los.

De Ierse ster McGregor lijkt goed op weg om in vorm te komen en in zijn nieuwste trainingsvideo liet hij zijn handen los. De Ier bereidt zich voor op een UFC-comeback na een ernstig gebroken enkelblessure die hij opliep tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier.

'The Mac' keert terug op het goede spoor in zijn nieuwste clip die hij plaatste met het bijschrift 'Keepin it Tasty'. De Ier begon een paar dagen geleden weer met boksen en gaf een positief rapport over zijn vorderingen voor zover hij de blessure achter zich lijkt te laten.

Deze zomer gaat het gebeuren

,,Dag 3 backboksen zonder probleem. Binnenkort zal deze blessure een verre herinnering zijn op mijn vechtsportreis. Niemand heeft een weg zonder hobbels, maar winnen gaat over een positieve houding en vastberadenheid en hard werken. Ik ben terug en wordt alleen maar beter.", schreef McGregor.

McGregor heeft momenteel een vermogen van ongeveer $ 200 miljoen. Ondanks zijn uitgebreide rijkdom heeft 'The Nororious' consequent zijn bedoelingen duidelijk gemaakt met betrekking tot een terugkeer naar de Octagon en mikt hij op een zomerse terugkeer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws