Paniek! UFC'er Nate Diaz rookt joint bij dopingtest: 'Schijt aan alles' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Paniek! UFC'er Nate Diaz rookt joint bij dopingtest: 'Schijt aan alles'

Paniek! UFC'er Nate Diaz rookt joint bij dopingtest: 'Schijt aan alles'

Nate Diaz heeft echt overal schijt aan. De even beroemd als beruchte UFC-vechter maakt het wel heel bont met het roken van een wiet joint tijdens een verplichte dopingtest van USADA. De sample verzamelaar had het even zwaar want Diaz vertelde hem gerust een paar uur te wachten.

Diaz is een van de meest geliefde figuren in de UFC, grotendeels vanwege zijn minachting voor autoriteit. Dus toen een USADA-monster verzamelaar opdook om urine te verzamelen van Diaz voorafgaand aan zijn gevecht met Khamzat Chimaev bij UFC 279, was Diaz in voor een geintje.

Diaz gaf hem wat hij kon en toen dat niet genoeg materiaal was voor de verzamelaar, liet hij de man die redelijk in paniek raakte, wachten terwijl hij doorging met het roken van wiet en het incident op zijn Instagram Live plaatste.

Nor meer pissen?

,,Deze man komt mijn huis niet uit omdat ik hem niet genoeg heb geplast", zei Diaz. ,,Ik heb zoveel gepist als ik kon. Hoeveel liter doe ik? Ik heb nog twee liter pis die ik hem moet geven en hij zal hier niet weggaan tot [dan]. DK is mijn man, maar USADA kan verdomme aan mijn lul zuigen. Kom over zes uur terug, ik geef je er nog twee. Sorry DK."

,,Wil je ook een trekkie?', vroeg Diaz, terwijl hij de joint aan de urine verzamelaar wilde geven, die het aanbod afsloeg. Diaz staat tegenover Chimaev in de headliner van UFC 279, dat op 10 september zal plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws