PANIEK OM FOUTE CORONATEST: UFC vechters geschrokken – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PANIEK OM FOUTE CORONATEST: UFC vechters geschrokken

PANIEK OM FOUTE CORONATEST: UFC vechters geschrokken

Valse COVID-19 positieve tests maakten UFC vechters Claudia Gadelha en Dan Ige onlangs bang. Beide vochten recentelijk in een event. Maar schrokken dat de tests niet waterdicht blijken te zijn.

Zowel Claudia Gadelha als Dan Ige vochten afgelopen 16 mei op UFC Fight Night in Jacksonville. Beide vechters waren echter ook recente gasten op ‘MMA Tonight’ van Sirius XM Fight Nation. Zij onthulden dat zij zich kapot geschrokken waren omtrent de ondergaande coronatests.

Veel stress en paniek

Voordat ze van Angela Hill won, zei Claudia Gadelha dat er veel stress was tijdens het verblijf in het hotel. De eerste COVID-19-test die ze ontving kwam niet overtuigend terug. Zodat ze haar eerste dag in Jacksonville 24 uur in quarantaine moest gaan.

“Toen ik in Jacksonville aankwam, kwam mijn eerste test niet doorslaggevend terug, dus moest ik de eerste 24 uur in mijn eentje in quarantaine. Ik kon de eerste 24 uur niet naar mijn fitnesskamer gaan om af te vallen en ik begon in paniek te raken. “

Heb ik corona?

Ik moest nog wat gewicht kwijt, “zegt Gadelha. “Ze brachten me eten en water en ze brachten een sauna naar mijn kamer, maar ik kon de eerste dag niet afvallen, ik moet trainen. “

Dan Ige heeft zijn eigen verhaal achter over een niet doorslaggevende test van zijn team. Waaruit bleek dat zijn zwager hetzelfde resultaat behaalde. ‘Mijn zwager, ik heb hem altijd in mijn hoek staan, hetzelfde is hem overkomen.”

Naar huis gestuurd

“Hij kreeg een vals positief. Hij zou bij mij in mijn kamer blijven, maar ze isoleerden hem. Hebben hem zijn eigen kamer gegeven en ik was 24 uur in paniek alsof hij Coronavirus heeft. Heb ik Coronavirus? Ik was gewoon in paniek, hij was in paniek, maar hetzelfde [als Gadelha] de test was foutief”‘

Het nieuws van deze vals-positieve resultaten zal zeker vragen oproepen in de tests die door de UFC worden uitgevoerd. Slechts één vechter, Jacare Souza, bleek echt positief. Souza en twee van zijn coaches waren positief voor COVID-19. Zijn gevecht tegen Uriah Hall werd van het evenement verwijderd terwijl Souza en zijn team naar huis werden gestuurd.

Bekijk ook

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Topfit: Badr Hari scherp, training betaald zich uit

Na zijn laatste wedstrijd afgelopen december kreeg de topkickbokser flink wat commentaar over zich heen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page