Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar

Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar

Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar

De langverwachte herkansing tussen Israel Adesanya en Robert Whittaker is blijkbaar in gevaar voor UFC 271 welke zal plaatsvinden op 12 februari 2022. Volgens Adesanya’s hoofdcoach Eugene Bareman, is het gevecht om de middengewicht titel nog lang niet akkoord.

De herkansing tussen Adesanya en Whittaker was oorspronkelijk bedoeld voor UFC 268 in Madison Square Garden, welke plaatsvond op 6 november 2021. De nieuwe coronapandemie gerelateerde beperkingen van de Verenigde Staten, dwongen de organisatie echter om de plannen te wijzigen.

Het gevecht werd uiteindelijk verschoven naar UFC 271, maar lijkt nu dus op de tocht te staan. ,,Rob (Whittaker. red.) en zijn team, zijn geweldige manager, kunnen dit gevecht niet veiligstellen en ze raken in paniek”, zegt coach Bareman.

Wij regelen het wel

,,Laat ons de zaken afhandelen, want jullie (team Whittaker. red.), zijn niet in staat. Dat managementteam is niet in staat. Dus we zullen alleen de zakelijke kant van de zaak afhandelen, als dit de richting is waarin het gevecht zal gaan, zullen wij het veiligstellen. ” (Lees verder onder video).

Adesanya en Whittaker streden oorspronkelijk in oktober 2019 om de titel in het middengewicht, waarbij Adesanya zegevierde door middel van een knock-out in de tweede ronde. Sindsdien zint Whittaker op wraak en wil de titel toe eigenen.

Bekijk ook

‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Dat is pas wraak nemen

Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021

Jake Paul, haalde het geld grote geld binnen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page