KOGELREGEN: Overvallers schieten bekende MMA-vechter neer MMA Nieuws
MMA Nieuws

KOGELREGEN: Overvallers schieten bekende MMA-vechter neer

KOGELREGEN: Overvallers schieten bekende MMA-vechter neer
KOGELREGEN: Overvallers schieten bekende MMA-vechter neer

De MMA-vechter werd in een poging tot een overval in de borst geschoten. De overvallers wilden zijn motor stelen en schoten een aantal keer op het slachtoffer.

Bruno Cannetti werd benaderd door criminelen die in Lanús, Argentinië zijn motorfiets wilden stelen. Hij werd tweemaal neergeschoten en een van de projectielen werd in zijn borstbeen terecht. Artsen slaagden erin het projectiel met succes te verwijderen.

Cannetti is actief in de Combate Americas-competitie, hij is daar de huidige wereldkampioen in het vlieggewicht. De MMA-vechter mag van geluk spreken dat de kogel in zijn borstbeen terecht kwam. Het had ook anders kunnen aflopen volgens de artsen.

UFC vechter

Criminelen hadden het voorzien op Cannetti's motorfiets die hij parkeerde bij een huis. Hij was daar voor een video shoot samen met zijn trainer en zijn broer Guido die bij de UFC vecht. Terwijl Cannetti een sms stuurde dat hij voor de deur stonden sloegen de overvallers hun slag. Zij probeerde onder dwang van een vuurwapen Cannetti te bewegen zijn motorfiets af te staan.

Met de helm en zijn mobiele telefoon in de hand, herinnerde Bruno zich niet meer waar hij de motorsleutels had achtergelaten en ging ze op zoek. De criminelen werden ongeduldig en eentje probeerde hem te slaan. Cannetti reageerde met een klap en werd meteen beschoten.

Ware kogelregen

Hij probeerde zich te verschuilen achter een geparkeerde vrachtwagen, maar haar aanvaller haalde opnieuw een aantal keer de trekker over. Een van de schoten schampte zijn buik, terwijl een andere zijn borst raakte. Cannetti werd onmiddellijk naar een ziekenhuiswacht gebracht en met succes geopereerd.

'Hij is in orde, hij had een engeltje op zijn schouder. Hij had geluk dat er geen kogel op een zachte plek terechtkwam en zijn organen niet raakte, 'zei Guido. Van de daders geen spoor, deze zijn voortvluchtig de politie heeft de zaak in onderzoek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws