OVEREEM OVER REMATCH MET ROZENSTRUIK: 'De rekening staat nog open'' MMA Nieuws
MMA Nieuws

OVEREEM OVER REMATCH MET ROZENSTRUIK: 'De rekening staat nog open''

OVEREEM OVER REMATCH MET ROZENSTRUIK: 'De rekening staat nog open''
OVEREEM OVER REMATCH MET ROZENSTRUIK: 'De rekening staat nog open''

Alistair Overeem maakt duidelijk dat hij rematch met Jairzinho Rozenstruik wil. Er staat nog een rekening open.

Overeem is nog niet klaar met Rozenstruik, volgens de Nederlandse top UFC vechter staat er nog een rekening open. De ervaren zwaargewicht heeft vier van zijn laatste vijf gevechten gewonnen door knock-out. De enige tegenslag in dat traject een controversieel knock-out verlies tegen Rozenstruik in december 2019.

Vorig weekend versloeg Overeem Augusto Sakai die hij letterlijk sloopte. Sakai hield gebroken ribben over aan het gevecht met Overeem. Naast een kans op de titel heet Overeem dus ook Rozenstruik op zijn vizier staan. Toen hem gevraagd werd of Rozenstruik zijn nr 1 doelwit is was Overeem duidelijk.

Toch gewonnen

"Ja, zeker, ik bedoel, ik heb nog steeds een rekening te vereffenen, toch? Hij heeft iets van me gestolen. Hij sloop weg met de overwinning. Ik bedoel, ik heb de man geschoold. Hij weet het, iedereen weet het, de hele wereld weet het. Maar op de een of andere manier heeft hij nog gewonnen. Dus we hebben zeker nog wat te vereffenen, "aldus Overeem.

In hun gevecht werd Overeem met slechts vier seconden te gaan neergeslagen door een klap van Rozenstruik, en scheidsrechter Dan Miragliotta stopte het gevecht. Toch zegt Overeem dat dit een Lucky shot was van Rozenstruik. Een rematch zal de rekening eens en voor altijd rechttrekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws