Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Overeem hint op voortzetting carrière na verlies tegen Volkov

Overeem hint op voortzetting carrière na verlies tegen Volkov

Overeem hint op voortzetting carrière na verlies tegen Volkov

Alistair Overeem heeft een verklaring afgegeven na zijn TKO-verlies tegen Alexander Volkov op UFC Vegas 18 afgelopen zaterdagavond. Het lijkt er op dat de Nederlandse legende het bijltje er nog niet bij neer gooit.

Alistair Overeem maakte zijn plannen voor de toekomst glashelder. Blijven vechten tot het UFC-zwaargewicht kampioenschap gewonnen is en dan stop pen met de sport. Zaterdag kreeg hij opnieuw een tegenslag toen Alexander Volkov hem knock-out sloeg in de tweede ronde.

Op 40-jarige leeftijd zou de toekomst natuurlijk in twijfel worden getrokken door het publiek. Maar Overeem lijkt niet te overwegen met pensioen te gaan. Te oordelen op basis van de Instagram-verklaring die hij heeft afgegeven waarin hij Volkov prijst.

Echte krijger

,,Je bent een echte krijger (Volkov. red.) Gefeliciteerd met de overwinning! Gisteren was niet mijn avond. Ik kon niet herstellen van die klap in de eerste ronde nadat ik mijn neus had gebroken”, schreef Overeem.

,,Mijn hoogste prioriteit op dit moment is genezen en wat welverdiende tijd doorbrengen met het gezin. Ik ben echter binnenkort weer terug in de sportschool. Bedankt allemaal voor jullie steun! Ik zie de reacties, jullie zijn de beste. “

Terugveren

Als je al zo lang meedoet als Alistair Overeem, ben je geen onbekende in tegenspoed. En elke keer dat het leek alsof hij van de radar van zou verdwijnen kwam hij toch terug.

Aangezien Overeem naar verwachting nog steeds in de top 10 van de divisie zal blijven na zijn verlies tegen Volkov. Kan zijn doel om met pensioen te gaan als wereldkampioen nog steeds zeer haalbaar zijn. Als hij weer kan terugveren en een aantal overwinningen bij elkaar kan vechten.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

‘Mijn tijd zit erop’: Ontslagen UFC’er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page