Overeem geeft reden voor zijn verlies tegen Volkov - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Overeem geeft reden voor zijn verlies tegen Volkov

Overeem geeft reden voor zijn verlies tegen Volkov

Overeem geeft reden voor zijn verlies tegen Volkov

Alistair Overeem verloor afgelopen nacht in Las Vegas van de Rus Alexander Volkov. Overeem leed een brute TKO-nederlaag in de tweede ronde tijdens UFC Vegas 18. Een gebroken neus speelde de Nederlander parten. En kon niet hij doorvechten.

Het verlies van Overeem roept de vraag op of een laatste kans op de UFC-zwaargewicht titel op dit punt überhaupt mogelijk is.  Als Overeem dit gevecht had gewonnen, zou een nieuwe kans voor de titel realistisch zijn geweest. Maar nadat hij op 40-jarige leeftijd zo’n brute verlies heeft geleden, roept dit vragen op over zijn toekomst.

Gebroken neus

Op Instagram gaf Overeem zelf openheid over zijn verlies tegen Volkov. ,,Je bent een echte krijger Alexander Volkov gefeliciteerd met de overwinning! Gisteren was niet mijn avond. Ik kon niet meer herstellen van die klap in de eerste ronde nadat ik mijn neus had gebroken”, schrijft Overeem.

Hoewel Overeem negen overwinningen door knock-out op zijn naam heeft staan ​​in de UFC. Heeft hij ook acht knock-out verliezen. In zijn MMA-carrière is hij in totaal 15 keer uitgeschakeld.

Het is nog niet duidelijk wat de volgende stap is voor Overeem na deze strijd. Hij zal waarschijnlijk rust nemen met zijn gezin om zich te hergroeperen en te beslissen wat de volgende stap is.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kaskraker gevecht Deontay Wilder vs Andy Ruiz Jr dit jaar verwacht

Deontay Wilder en de terugkerende Andy Ruiz Jr. zullen eind 2021 klaar zijn voor een ...

‘Help, mijn volk wordt uitgemoord’: noodkreet MMA-kampioen

Aung La N Sang, wereldkampioen bij ONE Championship heeft de hulp ingeroepen van de Verenigde ...

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...