'Overal bloed!' Heftig gevecht opent MMA-event in Polen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Overal bloed!' Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

'Overal bloed!' Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

Het was een geweldige gala-opener van MMA Attack in Polen vanavond, toen Mateusz Makarowski zijn rivaal Krystian Blezień versloeg in een bloederig gevecht. De jonge krijgers zorgden voor veel opwinding bij de fans. Maar het was Makarowski die met de winst naar huis ging.

Blezień was vanaf het begin erg actief. Veel lage trappen en rechte stoten maar het eindigde met zijn rug. De strijd keerde terug naar de stand-up. De eerste tekenen van een heftig gevecht verschenen op Krystian's gezicht die hevig bloedend in de kooi stond.

Veel bloed

In de tweede ronde lieten de spelers hun handen gaan. Makarowski zag er beter uit in deze ronde, vooral in de laatste fase van het gevecht. Er zat ook bloed op Makarowski's gezicht. Blezień probeerde hem twee keer omver te werpen, maar dat mislukte.

In de derde ronde was nog steeds een stand-up oorlog. Makarowski was nauwkeuriger in zijn stoten. Op een gegeven moment sloeg hij met een harde klap zijn rivaal naar de mat. Eenmaal op de mat voegde hij zijn ellebogen toe. Blezień overleefde tot het einde al was het niet gemakkelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws