Oud rivaal slaat terug naar UFC-ster McGregor! 'Acteurtje'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Oud rivaal slaat terug naar UFC-ster McGregor! ‘Acteurtje’

Oud rivaal slaat terug naar UFC-ster McGregor! ‘Acteurtje’

Oud rivaal slaat Nate Diaz terug naar UFC-ster McGregor! 'Acteurtje'

Nate Diaz en Conor McGregor’s rivaliteit duurt voort. Het is meer dan zes jaar geleden sinds het paar voor het laatst vocht, maar de rivalen vechten op Twitter een woordenoorlog uit en dreigen opnieuw op de vuist te gaan.

Gisteren sloeg Diaz terug naar de Ier nadat McGregor had getweet: “Blijf uit mijn acteerspel, ik sla je gezicht kapot.” Diaz reageert nu en speelt in op het feit dat McGregor al een hele tijd niet gevochten heeft. “Waarom doe je alsof je nog steeds kunt vechten. Acteur”, reageerde Diaz (gaat verder onder video).

Diaz verliet onlangs de UFC nadat hij de laatste wedstrijd van zijn deal tegen Tony Ferguson had uitgevochten. McGregor zit op de herstelbank sinds hij zijn voet brak tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264 in juli 2021. Diaz die twee keer tegen de Ier heeft gevochten ziet een derde gevecht wel zitten.

Nog een keer dan maar

“Ik zou graag voor de derde keer tegen hem vechten”, zei Diaz op 11 september tegen verslaggevers. “Ik heb het de hele tijd gewild. Ze plaatsten Conor op een groot voetstuk en hij liet veel shit gebeuren voor veel verschillende mensen in het vechtspel. Ik twijfel er niet aan dat hij en ik dat gaan afmaken en dat is zeker een van mijn grootste doelen”.

Diaz veroorzaakte een grote shock tijdens zijn eerste ontmoeting met McGregor toen hij deze sloopte bij UFC 196. McGregor wreekte dat verlies toen hij via unanieme beslissing won bij UFC 202 in wat nog steeds een van de op één na best verkochte UFC Pay-per-view van 1.6500 aankopen is aller tijden.

Bekijk ook

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk zal waarschijnlijk uiterlijk

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap (video)

Een techniek die bij veel vechtsporten verboden is

'10 keer gestoken!' Bokskampioen overleeft mes aanval

’10 keer gestoken!’ Bokskampioen overleeft mes aanval

Ik moest een onschuldig persoon beschermen tegen deze gestoorde vent.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page