Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ottman Azaitar tweede Marokkaan met contract bij de UFC

Ottman Azaitar tweede Marokkaan met contract bij de UFC

Marokkaanse Ottman Azaitar tekent contract bij de UFC
Foto: Instagram

Het is mij een genoegen om aan te kondigen dat ik vanaf nu deel zal uitmaken van de grootste MMA-organisatie van de wereld, de UFC!
Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie vertrouwen in mij door de vele gevechten over de hele wereld in verschillende organisaties die mij hier heen hebben geleid.

Zo begint de aankondiging op Instagram van MMA vechter Ottman Azaitar, zijn broer Abu Azaitar heeft al eerder een contract getekend met de grootste MMA organisatie ter wereld de UFC. “Ik ben er trots op de tweede Marokkaanse UFC-vechter in de geschiedenis te zijn, na mijn broer Abu Azaitar als de eerste.” Zo meld Azaitar.

“Ik zal mijn best blijven doen om ongeslagen te blijven en je altijd de beste versie en mogelijke uitvoering van mij te laten zien. Allereerst wil ik God voor alles bedanken. Verder wil ik mijn familie, vrienden en iedereen die me steunt vanaf dag één bedanken. Ik waardeer ieder van jullie en voel me gezegend dat ik jullie achter mij heb staan.” Vervolgt hij.

Overstap naar MMA

Ottmar Azaiar is een Duits-Marokkaanse MMA-vechter met een vecht record van 11-0-0. Hij is Duits kampioen in het Thaise boksen en de eerste BRAVE wereldkampioen in de lichtgewicht klasse. Wanneer Azaitar zijn debuut gaat maken bij de UFC is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

UFC China: Dana White zet de aanval in op ONE Championship

Officials kondigden maandag aan dat de UFC haar Fight Night 157 zal houden in China op 31 augustus.

VIDEO: MMA-vechter Mellony Geugjes knokt zich door 1ste EFC wedstrijd

De Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes vertrok recentelijk naar Zuid Afrika om mee te doen aan “The Fighter”.

UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer

De voormalige UFC-vedergewichtkampioen Cris Cyborg is sinds december 2018 niet meer in actie geweest.

REGIO NIEUWS UITGELICHT