Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ottman Azaitar tweede Marokkaan met contract bij de UFC

Ottman Azaitar tweede Marokkaan met contract bij de UFC

Marokkaanse Ottman Azaitar tekent contract bij de UFC
Foto: Instagram

Het is mij een genoegen om aan te kondigen dat ik vanaf nu deel zal uitmaken van de grootste MMA-organisatie van de wereld, de UFC!
Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie vertrouwen in mij door de vele gevechten over de hele wereld in verschillende organisaties die mij hier heen hebben geleid.

Zo begint de aankondiging op Instagram van MMA vechter Ottman Azaitar, zijn broer Abu Azaitar heeft al eerder een contract getekend met de grootste MMA organisatie ter wereld de UFC. “Ik ben er trots op de tweede Marokkaanse UFC-vechter in de geschiedenis te zijn, na mijn broer Abu Azaitar als de eerste.” Zo meld Azaitar.

“Ik zal mijn best blijven doen om ongeslagen te blijven en je altijd de beste versie en mogelijke uitvoering van mij te laten zien. Allereerst wil ik God voor alles bedanken. Verder wil ik mijn familie, vrienden en iedereen die me steunt vanaf dag één bedanken. Ik waardeer ieder van jullie en voel me gezegend dat ik jullie achter mij heb staan.” Vervolgt hij.

Overstap naar MMA

Ottmar Azaiar is een Duits-Marokkaanse MMA-vechter met een vecht record van 11-0-0. Hij is Duits kampioen in het Thaise boksen en de eerste BRAVE wereldkampioen in de lichtgewicht klasse. Wanneer Azaitar zijn debuut gaat maken bij de UFC is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Michael “Venom” pagina werd afgelopen nacht geconfronteerd met Paul Daley. Page, is een voormalige Strikeforce ...

Wraak: Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut

Het beest is terug, Mirko Cro Cop. Afgelopen nacht stond hij tegenover Roy Nelson in ...

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...