Home / Nieuws / MMA NIEUWS / OPHEF OM FOTO’S: Speelt UFC-ster Conor McGregor vals spel?

OPHEF OM FOTO’S: Speelt UFC-ster Conor McGregor vals spel?

Op social media circuleren foto’s van voormalig UFC-kampioen Conor McGregor, waarop te zien zou zijn dat de vechter hormonen zou gebruiken.

De lichaamsverandering van McGregor brengt de gemoederen dusdanig in beweging, dat de geruchten stroom op gang gekomen is dat er vals spel gespeeld zou worden. De foto’s die rondgaan tonen de rug van McGregor die flink last schijnt te hebben van acne.

Acne is een bijwerking van sommige groei hormonen, toch zegt de hoofdstad van de UFC dat er niets aan de hand is. Sterker nog deze melden dat McGregor nog nooit zo gezond is geweest als nu.

Zware testen

Ook UFC-president Dana White zei dat de UFC-arts hem heeft verteld dat McGregor er beter uitziet dan ooit wanneer hij zich opmaakt voor zijn UFC 246-headliner tegen Donald Cerrone op zaterdag 1 8 januari aanstaande.

Het lijkt welhaast onmogelijk dat McGregor verboden middelen heeft gebruik om zijn lichaam op te bouwen. De USADA, de dopingautoriteit die door de UFC de vechters aan strenge controles onderwerpt, zou een overtreding snel herkennen.

Bekijk ook

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Matheus Mattos is het nieuwste lid van het Pitbull Brothers-team dat bij Bellator tekent. Bellator ...

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:’Ik doe het niet’

Tyson Fury, “Ik denk niet dat ik gemotiveerd zou kunnen raken om zonder een menigte ...

KNOCK-OUT VIDEO: Teenslipper dude krijgt flink pak rammel

Soms moet je een tegenstander niet onderschatten. Het gevaar kan uit een klein hoekje komen ...