OPHEF OM FOTO'S: Speelt UFC-ster Conor McGregor vals spel? Nieuws
Nieuws

OPHEF OM FOTO'S: Speelt UFC-ster Conor McGregor vals spel?

OPHEF OM FOTO'S: Speelt UFC-ster Conor McGregor vals spel?

De lichaamsverandering van McGregor brengt de gemoederen dusdanig in beweging, dat de geruchten stroom op gang gekomen is dat er vals spel gespeeld zou worden. De foto's die rondgaan tonen de rug van McGregor die flink last schijnt te hebben van acne.

Acne is een bijwerking van sommige groei hormonen, toch zegt de hoofdstad van de UFC dat er niets aan de hand is. Sterker nog deze melden dat McGregor nog nooit zo gezond is geweest als nu.

Zware testen

Ook UFC-president Dana White zei dat de UFC-arts hem heeft verteld dat McGregor er beter uitziet dan ooit wanneer hij zich opmaakt voor zijn UFC 246-headliner tegen Donald Cerrone op zaterdag 1 8 januari aanstaande.

Het lijkt welhaast onmogelijk dat McGregor verboden middelen heeft gebruik om zijn lichaam op te bouwen. De USADA, de dopingautoriteit die door de UFC de vechters aan strenge controles onderwerpt, zou een overtreding snel herkennen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws