Opgepompte McGregor start UFC-comeback training! 'Snel in actie' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Opgepompte McGregor start UFC-comeback training! 'Snel in actie'

Opgepompte McGregor start UFC-comeback training! 'Snel in actie'

Conor McGregor ziet er opgepompt terwijl hij terugkeert naar MMA-training bij SBG Ireland zijn oude gym. Voorafgaand aan de terugkeer naar de UFC. De Ier heeft schijnbaar de mixed martial arts-training hervat voorafgaand aan zijn langverwachte terugkeer naar de kooi.

De posterboy van de UFC heeft zijn training opgevoerd terwijl hij bijna volledig herstelt van het gruwelijke gebroken been dat hij afgelopen juli opliep. McGregor, 33, heeft veel bokssessies gedaan terwijl zijn been weer volledig fit is.

Top fit

Maar de Ier lijkt de MMA-training te hebben hervat, want hij werd donderdag gespot in Straight Blast Gym in Dublin. De Notorious droeg een rode UFC-gevechtsshort terwijl hij trainde in zijn thuisgymnastiek, waar hij poseerde voor foto's met verschillende van zijn teamgenoten.

Bellator lichtgewicht Darragh Kelly deelde een foto van zichzelf en McGregor op Instagram met het bijbehorende bijschrift: "Ik kijk uit naar de comeback." McGregor's nieuwe lichaamsbouw was volledig te zien en kreeg veel reacties van MMA-fans, van wie er één zei: ,,Jezus Christus, hij is enorm."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws