Opgepakt: MMA-vechter Josh Copeland 'tuigt' vrouw af Nieuws
Nieuws

Opgepakt: MMA-vechter Josh Copeland 'tuigt' vrouw af

Opgepakt: MMA-vechter Josh Copeland 'tuigt' vrouw af
Opgepakt: MMA-vechter Josh Copeland 'tuigt' vrouw af

Josh Copeland werd gearresteerd voor huiselijk geweld nadat hij naar verluidt zijn vrouw zo hard in het gezicht sloeg, dat hij haar bebloed en gekneusd achterliet.

Diverse Amerikaanse media maakte eerder vandaag het nieuws bekend, Copeland vocht recent nog bij de vechtsport organisatie PFL waar hij net naast het prijzengeld van $ 1 miljoen greep. Hij verloor van Philipe Lins op 31 december 2018.

Het incident tussen Copeland en zijn vrouw blijkt op 2 februari te zijn gebeurt, echter werd het vandaag pas naar buiten gebracht.

Bloederig tafereel

Volgens de politie spoedde deze zich naar het huis van Copeland en troffen daar een ware ravage aan. De vrouw van Copeland had "een duidelijke blauwe plek op haar linkeroog, een snee en bloedde." Er liep bloed langs de voorkant van haar gezicht en nek. "

De vrouw van Copeland zei dat de twee felle ruzie hadden gehad, toen de 36-jarige Josh haar duwde en zij hem terugduwde. De twee bleven elkaar aanvallen, de vrouw van Copeland gaf toe dat ze hem meerdere keren in het gezicht sloeg.

Geen hulp

Ze zei dat Copeland ook haar telefoon nam, zodat ze niet om hulp kon vragen. De politie vond haar telefoon in de zak van Copeland.

De vrouw van Copeland werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Josh werd gearresteerd en aangeklaagd voor tweedegraads mishandeling, obstructie en kindermishandeling … aangezien het hele incident naar verluidt plaatsvond voor de ogen van hun kind.

Voor de rechter

Agenten zeggen dat Copeland bloed op zijn gezicht had, maar herinnerde zich niet dat hij zijn vrouw had geslagen, hij moet volgende week voor de rechter verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws