'Ik ga die man kapot slaan!' Opgefokte UFC'er Chimaev gaat rivaal pijn doen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik ga die man kapot slaan!' Opgefokte UFC'er Chimaev gaat rivaal pijn doen

'Ik ga die man kapot slaan!' Opgefokte UFC'er Chimaev gaat rivaal pijn doen

Gilbert Burns en Khamzat Chimaev gingen even los op de persconferentie afgelopen nacht voor hun gevecht morgen op UFC 273. Chimaev sloeg met zijn vuist op tafel en zei 'de koning is hier'. Burns op zijn beurt bleef kalm en zei dat Chimaev hem geen angst inboezemde.

Hoewel er tot nu geen echte vijandigheid was, raakte de boel een beetje verhit tussen Burns en Chimaev tijdens de UFC 273 persconferentie. Het paar zal het tegen elkaar opnemen in een langverwacht weltergewicht gevecht op UFC 273 zaterdagavond in Jacksonville, Florida.

De persconferentie voorafgaand aan het gevecht vond afgelopen nacht plaats. Chimaev gaf eerst zijn voorspelling voor het gevecht. ,,Ik ga die man kapot slaan, hem binnen een minuut of minder knock-out slaan", zei Chimaev. ,,Ik beloof jullie. Hij is een te kleine jongen. Hij is een bange jongen. "

Alleen maar lachen

,,Ik zei gisteren tegen hem, laat jekracht zien. Dat kon hij niet laten zien. Hij zei ik laat het je zaterdag zien en hij draaide zich om. Ik was daar. Je bent te klein broertje. Je moet naar een andere gewichtklasse." Burns reageerde glimlachend.

,,Ik laat het je zaterdag zien", zei Burns. ,,Behoud die energie. Ik doe het." Burns bleef onaangedaan terwijl hij herhaaldelijk de spot dreef met het spreken van Chimaev als mompelend en lachend om een ​​vertaler riep. Dit belooft wat voor het gevecht morgen welke als een van de meest interessante van UFC 273 wordt aangemerkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws